Szépség és divat

2010.06.30. 17:15

Tavi, a fiatal generáció ikonja?

BAMA

A Tavi-jelenséget a GLAMOUR blogger vizsgálta meg:

Egy sajtótájékoztatón voltunk múltkor, ahol arról is beszéltek, hogy rohan a világ és a mai 28-29 éves attól félnek, hogy a 24-25 évesek ott loholnak a nyakukban. Aztán, hogy a 24-25 évesek attól félnek, hogy ott vannak a 20 évesek. Gondoltam, no para, 24 leszek, szóval engem üldözhetnek a húszasok, aztán meg otthon belegondoltam, hogy ott van ez a Tavi, akinek még most esett le a tojáshéj a fenekéről és máris dizájrner cuccokkal melegíti fel magát. A legőszintébb irigységgel konstatálom magamban, hogy le vagyunk maradva.

A PR, meg az elemző cégek még ott tartanak, hogy majd a dupla Xes korosztály megváltja a világot, pedig akkor se tudná már, ha egyáltalán foglalkozna vele. A tizenévesekre gyakorolhatunk egyfajta nyomást, de valójában ők azok, akik egyre nagyobb arányban mozgatják a világot. Még divatfrontos is, és oké azt legyűrtem, hogy a modellek most már mind 12-16 évesen tűnnek fel és akkor be is futnak. Jó, a korábban is hallottam, hogy gyereksztárok elmennek bevásárolni, de amikor én voltam tinédzser, akkor valahogy nem volt olyan feltűnő. Most pedig, szégyen vagy nem, de például Madonna lányát, Lourdest nézegetem néha a neten, hogy mit is vegyek fel – szigorúan hétvégén persze, mert bennem is ott a dolgozó emberekre erőltetett kötelező konszolidáció.

Folytatás a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva