Szépség és divat

2010.07.27. 17:12

Enikő újra elbűvöl

A gyönyörű magyar modell újabb csodálatos divatanyaga!

BAMA

Enikő egyszerűen fantasztikus, a Numéro magazin legújabb, augusztusi számában varázslatos divatanyagban pózol.

A magyar topmodell fáradhatatlanul tör előre, elképsztően szép divatanyagokat tesz le az asztalra, s talán még soha nem volt ilyen remek formában, pedig eddig sem panaszkodhattunk. A francia Numéro 115. számában Miguel Reveriego fényképezte a békéscsabai szépséget, akit nem véletlenül választott címlapra is a V magazin, mint az egyik legszexibb test tulajdonosát. Legújabb anyagában, ha lehet, még meggyőzőbben bizonyítja, hogy kevesen vehetik fel vele a versenyt a divatszakmában, ha kifogástalan nőiességről van.

A boszorkányos divatanyag alaphangulatát a meleg, de mélyebb őszies színek adják meg, Enikőt a kitűnő munkát végző stylist állatmintás és szőrme darabokba öltöztette. A békéscsabai lányt ezúttal gyűrűs hajjal láthatjuk, ami egészen meglepő újdonság, de meg kell mondanunk remek ötletnek bizonyult. Mind a styling, mind a háttér és Enikő is tökéletesen passzol az alapkoncepcióban. A divatanyag címét a képeket elnézve könnyedén kitalálhatjuk: Varázslás! Meg kell hagyni, Enikő valóban újra és újra elvarázsol bennünket!

A divatanyag képei megtekinthetők a GLAMOUR Online oldalán >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva