Szépség és divat

2010.07.07. 17:07

Merész álmok Párizsa

BAMA

A Párizsban zajló haute couture bemutatók közül a Chanel aktuális show-ja mindig kitüntetett figyelmet érdemel, hiszen valami szokatlan újondonságra mindig számíthatnak a vendégek.

A bemutatót most a Grand Palais hatalmas terében rendezték, ahová erre az alkalomra egy óriási aranyoroszlán is beköltözött, amely egy Chanel-gyöngyre lépve, ugrásra készen állt. A kissé félelmetes, de mindenképpen tekintélyt parancsoló látványosság körül lépkedtek a lányok.

Az őszi-téli kollekció bemutatóján látott olvadó jéghegyek után, most tehát egy oroszlán szolgáltatta a fő látványelemet, no és természetesen a ruhák! Amelyek a ezúttal nagyon határozott, szinte merev vonalúak, a felsők megrövidültek, viszont nagyon sok apró finom megoldás jellemzi a darabokat, a szőrme szegélyektől, a gyönyörű övekig és csizmákig. Feltűnő, hogy a szokásos Chanel színek mellett a mélybordó és az arany ebben a kollekcióban nagyon határozottan van jelen. Egy ilyen arany-összeállításban szerepelt Srej Zsófi is a kifutón. Ahol természetesen ott voltak Karl Lagerfeld legkedvesebb aktuális modelljei, mint például Freja Beha Erichsen, Abbey Lee Kershaw, vagy éppen az elmaradhatatlan Baptiste Giabiconi, aki egy mókás oroszlánfejet is magára öltött.

Képgaléria a kollekcióról a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva