Szépség és divat

2010.08.17. 16:51

Címlapra termett magyar modell

Srej Zsófi két olasz magazin címlapján pózol szeptemberben!

BAMA

Igaz, még csak augusztus közepén járunk, de divatvilágba már beköszöntött az ősz! A külföldi divatlapok jó ideje a bejövő trendekkel foglalkoznak, és egyelőre úgy tűnik, a magyar lányok most is kitüntett szerepet kaphatnak ezek bemutatásában! Mihalik Enikő mellett különösen Srej Zsófi aktív a szeptemberi divatmagazinokban!

A hatvani modell ráadásul megkapott egy igen jó kampányt, és a Max Azria reklámjához készült képek igen szépre is sikeredtek. Emellett most már elkönyvelhetjük, megérkezett a második címlapja is erre a szezonra!

Az olasz Flair után szintén egy olasz divatmagazin, a Velvet címlapján pózol Zsófi. A csodálatos fotót John Akehurst készítette, azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy ki készítette Srej kisasszony haját, de annyi biztos, hogy remek munkát végzett, a magyar modell hajkoronáját talán még soha nem láthattuk ennyire szépnek. Zsófi tehát tovább folytatja, mi egyre bizonyosabbak vagyunk benne, hogy hamarosan a models.com Top 50-es listáján is feltűnik majd a magyar modell.

Srej Zsófi Fantomas szerepében>>>

Mihalik Enikő szezonnyitója>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva