Szépség és divat

2010.08.02. 17:03

Terrytórium

A borányhős fotós és a diasztéma-mánia!

BAMA

Terry Richardsonban ugyan megingott a divatvilág hite, de ettől függetlenül rengeteg felkérést kap.

A magyar származású fotóst egyik korábbi modellje szexuális zaklatással vádolta, az eset nagy viszhangot váltott ki, de rengetegen kiálltak Richardson mellett, többek között jó barátnője, a francia Vogue főszerkesztője, Carine Roitfeld is. Ennek ellenére az amerikai Vogue állítólag máris a pótlásán gondolkodik.

Terry Richardson azonban így sem marad felkérés nélkül, hiszen ő fotózta a Sisley új, őszi-téli kampányát, ami egyfajta kiállásként is értelmezhető a cég részéről, hiszen korábban a fotós készítette a márka kampányait, az utóbbi időben azonban nem őt foglalkoztatták, a botrány kirobbanása után azonban újra hitet tettek Terry mellett.

A Sisley a botrányhős mellé egy igazi új üstököst választott, hiszen a fotókon a 19 éves Ashley Smith pózol, meglehetősen kihívóan Richardson kamerája előtt. A fiatal modell az új szenzáció, felemelkedését a divatszakmában elharapózott diasztéma-mániának köszönheti. Ashley ugyanis a fogai közötti résekkel biztosan túltesz Lara Stone-on, de még Lindsay Wixsonon is talán. A fiatal modell népszerűségére mi sem jellemzőbb, mint hogy a következő szezonban a Sisley mellett a Levi''s egyik kollekciójának arca is lesz. Egyébként láthattuk már őt, hiszen a W magazinban, a legfrissebb arcokat bemutató divatanyagban a már említett Lindsay Wixson és Palvin Barbara társa volt. Szépen gyűjtögeti a magazinok címlapszerepléseit is, most Terry Richardson szokás szerint kétértelmű és szexuálisan túlfűtött kampányképein bizonyítja, miért is egyre népszerűbb.

További képek a kampányból a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

További divatfotók Ashely Smith-ről a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva