Sztárvilág

2009.03.02. 19:18

Bevallotta! Férje csalfasága miatt veszítette el harmadik gyermekét Gregor Bernadett!

Tavaly májusban mindenki együtt örült annak, hogy Berni ismét kisbabát vár. De júniusban történt valami, ami mindent tönkretett. A színésznő egyik napról a másikra elveszítette gyermekét. Már akkor is felreppentek a pletykák férje csalfaságáról, de csak most derült ki az igazság!

Kiskegyed

Igazuk volt azoknak, akik úgy gondolták, hogy azért történt Gregor Bernadettel a tragédia, mert férje, Somogyi István megcsalta őt. Ezt most maga a színésznő is elárulta, igaz, tudtán kívül. Jaksity Kata készített vele interjút kamerák előtt, és a végén mindkét hölgy azt hitte, a technikusok kikapcsolták a mikroportokat.

Véletlenül hallották meg

Azok a fránya kis mikroportok jó néhány sztár életét keserítették már meg. Egyre másra történnek olyan esetek, amikor elsuttogott szavak kerülnek ki az éterbe, mert senki sem tudja, hogy még be vannak kapcsolva a hangrögzítő eszköz. Természetesen Bernadett is gyanútlanul beszélt Katával a felvételek után, de amit akkor mondott, ellentéte volt annak, amit az interjú során árult el. Akkor úgy tűnt, Berni a tőle megszokott határozottsággal és elszántsággal lépett túl azon a dolgon, hogy férje már a második terhessége alatt is megcsalta.

Férje többször is félrelépett

Berni és Jaksity Kata régóta jó barátnők, így nem volt kérdéses, hogy az interjú után a színésznő beavatta a legbensőbb titkaiba is. Ekkor derült ki, hogy férje, a táltosként ismert Somogyi István többször is megcsalta őt. A legrosszabb azonban akkor volt ezt átélni, mikor harmadik gyermekével volt várandós. Ez volt az oka annak is, hogy házasságuk súlyos válságba került.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva