Sztárvilág

2009.03.24. 21:22

Damu Roland tönkremegy, ha kirúgják a Jóban-Rosszbanból!

Abban reménykedik a Jóban-Rosszban főgonosza, hogy a forgatókönyv szerinti hátbalövés ellenére a sorozatban maradhat. Hogy miért szeretné ezt? Azért mert a napi forgatás nélkül Damu Rolandnak felkopik az álla és tönkremegy!

Kiskegyed

A színészt egyszer már kiírták a sorozatból. Annak idején ugyanis azzal vádolták meg, hogy megütötte egy kolléganőjét. A színész tagadta a dolgot, de a csatorna vezetősége úgy döntött, hogy megbünteti Rolandot és néhány hónapig pihentették a karakterét. A férfi anyagi helyzete valószínűleg már akkor is megsínylette a kimaradást, de a nézők szeretete miatt gyorsan visszakapta helyét a történetben. Most azonban megint féltheti megélhetését!

A lányok sorsára kerülhet?

A forgatókönyv szerint egyszerűen hátba lövik Várnagy Elődöt a támadók, így jogos a kérdés, hogy a továbbiakban igényt tartanak-e színészi képességeire, vagy végképp kiírják a történetből karakterét. Damu Roland mindenképpen az előbbire voksolna, hiszen a folyamatos munka nélkül hamar anyagi csődbe kerülhet. Nem ő lenne az első, akinek meg kell húznia a nadrágszíjat. Kolléganői közül többet kiírtak már a sorozatból, köztük Tallós Ritát, Várdai Ankót és Gregor Bernadettet is, aki a minap nyilatkozott arról, hogy mennyire megváltozott az ő és családjának anyagi helyzete a Jóban-Rosszban nélkül.



Reménykedik a folytatásban

Míg kollégái többsége, mint például Gregor Berni, a napi forgatás mellett színházban is játszik, így csak bevételének egy része esik ki a Jóban-Rosszban nélkül. Damu Rolandnál azonban sokkal rosszabb a helyzet! „Borzasztóan megviselne, ha kikerülnék a sorozatból, mind anyagilag, mind lelkileg, hiszen már két éve nem játszom színházban, így csak a szinkronok maradnának nekem!” – mondta el a színész a Borsnak és azt is bevallotta, hogy nagyon igyekszik nem foglalkozni azzal, hogy kiírhatják a TV2 történetéből. Damu szerint ugyanis a közönség nagyon szereti őt és karakterét is! „Szerintem a kérdés ugyanaz, mint annak idején a Dallasnál: hogy el tudják-e képzelni a nézők a sorozatot Jockey nélkül? A helyzet most kísértetiesen hasonló!” – osztotta meg gondolatait a lappal a színész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva