Sztárvilág

2009.03.09. 16:46

Elhagyta kislányát Mary Zsuzsi! Az énekesnő pocsék anya volt, első férje kitálalt!

Nem csak Klapka György rágott be volt feleségére, úgy tűnik, Zsuzsi viselt dolgai első férjénél, Dobos Attilánál is kiverte a biztosítékot. Bár Zsuzsi mindenhol azt állítja, hogy jó anyukája volt gyermekeinek, a férfi most lerántja a leplet az igazságról!

Kiskegyed

Első férjével, az akkor 23 éves Dobos Attilával még 1965-ben kötött házasságot Mary Zsuzsi tizenhét esztendősen. Kapcsolatuk öt évig tartott. Németországban hozta világra közös gyermeküket, Angélát. Aztán összetalálkozott Klapka Györggyel és kislányát, férjével együtt elhagyta.

 Felelőtlen anya volt?

Zsuzsi első férje a Napi Ásznak teregette ki a szennyest az énekesnővel kapcsolatban. „Németországban született kislányunkat 11 hónapos kora óta egyedül nevelem. Imádom a gyerekeket, ezért nem jelentett gondot az ellátása. Zsuzsi viszont egyáltalán nem látogatta a gyermeket” – állította Dobos Attila a lapnak. Zsuzsi azonban, állítása szerint, másfél éven át perelte lánya apját, aki nem adta vissza egy láthatás után! A férfi azonban ezt is meg tudta indokolni. Szerinte ugyanis az énekesnő felelőtlen anya volt, aki majdhogynem a sorsára hagyta kislányukat! „Miután Zsuzsi elutazott három hétre a Kanári-szigetekre, otthagyta Klapka sztriptíztáncosnő feleségére a gyermeket. Nemcsak jogom, kötelességem is volt őt magamhoz vennem!” – nyilatkozta.

Ezt érdemli egy gyerek?

Első férje elmondása szerint Zsuzsi később aláírt egy ügyvédi papírt, miszerint hozzájárul ahhoz, hogy Dobos nevelje közös gyermeküket, de a továbbiakban sem látogatta a kislányt, aki így szabályosan anya nélkül cseperedett fel! A kis Angéla kilenc esztendősen kérte meg édesapját, hogy szervezze meg a találkozót anyukájával. Egy repülőtéren futottak össze, de a későbbiek során sem kereste Zsuzsi a lánya társaságát. Angélát nem viselték meg a múlt történései. Elmondása szerint kislányként még furcsállta a helyzetet, de mivel anyja sosem volt mellette, emiatt nem érezte a hiányát sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva