Sztárvilág

2009.03.12. 16:50

Fekete Pákó ráuszította a maffiát egykori barátjára!

Argentínában jó barátok lettek, aztán egy buta félreértés miatt egymás torkának ugrott Pákó és Delhusa. Ez nem jó, de azért mégis durva volt a didikirálytól, hogy Gjoni nyakára hozott egy rakás afrikai bűnözőt!

Kiskegyed

Nem kellett volna kikelnie azon a reggelen az ágyából Delhusának, mikor Pákóval kellett volna találkoznia. Ezt már ébredéskor érezte, mivel a bal lába ért először a földhöz, de elhatározta, hogy meditációval felülemelkedik rossz előérzetén. Szerencsére ez sikerült is neki, így sokkal nyugodtabban folytatta a napot.

A közös munka összeköt

Gjoni összeszedte gondolatait és elindult a Pákóval megbeszélt találkozóra. A két zenész ugyanis minden nehézség ellenére közös vállalkozásba fogott és elkészítették az argentin dzsungelből oly jól ismert Akalamago című dal profi változatát. Aztán Delhusa kicsit elutazott és ez idő alatt Pákó keresett befektetőket a közös lemezre. Előző este hívta telefonon Gjonit a didikirály, hogy talált is néhány üzletembert, akik szponzorálnák az albumot, de először Delhusának is beszélnie kellene velük.

Valaki fizetni fog!

Miután megérkezett a megbeszélt helyre, Pákó bemutatta Gjonit az általa említett üzletembereknek, bár arról elfelejtett szólni, hogy afrikaiak, magyarul még Pákónál is rosszabbul beszélnek, albánul meg sehogy és semmi jó nem olvasható ki a szemükből! Delhusa még ekkor is próbált fesztelenül viselkedni, de amikor kiderült, hogy Pákó elverte a befektetőktől kapott előleget, elszabadult a pokol! A fekete kontinens képviselői szerint ugyanis az üzlettársak olyanok mint a testvérek, így ha Pákó nem tudja a pénzt visszaadni nekik, akkor Gjoninak kell!

Delhusa életveszélyben!

Úgy tűnik, az albán származású énekes jobban tette volna, ha valóban ágyban marad, mert ami ez után következett, az elképzelhetetlenül durva volt! Gjon Rambo életveszélybe került! Hogy miként sikerült megúsznia a rémisztő kalandot, ma este kiderül a Kész átverésből az RTL Klubon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva