Sztárvilág

2009.03.24. 21:10

Gólyahír! Erős Antónia kisbabát vár, már az ötödik hónapban van!

Öt hónapos terhes az RTL Klub híradósa. Egy ideje már pletykaszinten téma volt, hogy Antónia valahogy megváltozott, de a boldog kismama csak most hozta nyilvánosságra az örömhírt!

Kiskegyed

Sokáig várt Antónia és férje első kisbabájukra, így ameddig csak lehetett, titokban tartották az apróság érkezését. Nem csoda, hogy ilyen hosszú ideig vártak a bejelentéssel, hiszen a híradós súlyos cukorbeteg, így a terhesség elején komoly komplikációk léphettek volna fel. Szerencsére mind Antónia, mind pedig a pici tökéletesen egészségesek!

Nagy változás lesz

Nem tervez hosszú távon előre Antónia, inkább egyik vizsgálattól a másikig gondolkodik az jövőről. „Az ötödik hónapban járok. A szűk családnak is csak akkor mondtuk el, amikor a harmadik hónap letelt, mert a betegségem miatt fokozottan kellett vigyázni magunkra! Szerencsére az ilyenkor jelentkező rosszullétek elkerültek, de bevallom, fáradékonyabb és aluszékonyabb is lettem, így nap közben is ledőlök pihenni. Ez természetes, mégis egy kicsit furcsa nekem, hiszen a rendszeres sportnak köszönhetően elég energikus szoktam lenni, most azonban úgy érzem, hogy nem bírnám a komolyabb terhelést” – mondta el a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy a közvetlen kollégái is csak néhány napja tudnak állapotáról. Antóniának óránként kell mérnie vércukorszintjét, de szerencsésnek mondhatja magát, mert inzulinigénye a terhesség alatt csökkent. Étrendjét még változatosabbá varázsolta, több zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot és kefirt eszik.



Munka helyett egy ideig babázik majd

Sok nő a munka és a család között vacillál. „Tizenegy éve vagyok az RTL Klubnál és biztosan nehéz lesz az elválás, még ha csak egy időre szól is. Életem legnagyobb döntése ez, de minden nőnek eljön ez a pillanat az életében. Nálam egy kicsit később érkezett, mint ahogy általában szokott.” – vallotta be Antónia, és ez nem csak a gyermekáldásra igaz. Néhány éve vették meg férjével első, igazán saját lakásukat, amiben rögtön két hálószoba is volt. „Adta magát a dolog, így eleve úgy terveztük, hogy a másik háló egyszer majd babaszoba lett. És most valóban egy igazi család leszünk!” – mondta boldogan a kismama. Az RTL Klub vezetősége és Antónia kollégái nagy örömmel fogadták a hírt, és támogatásukról biztosították a híradóst. „Az egyik legaranyosabb az egyik szerkesztő kollégám volt – meséli Erős Antónia – aki ugrált örömében, amikor megtudta, hogy babát várok. A másik emlékezetes gesztus a főnökömtől érkezett, neki mondtam el először, és nagyon diszkrét maradt, hiszen nem árulta el senkinek. Támogatnak, és rám bízzák, hogy meddig dolgozom, és azt is, hogy meddig maradok otthon.” – árulta el Antónia, aki nyárra várja első gyermekének érkezését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva