Sztárvilág

2009.03.13. 15:04

Gólyahír! Megérkezett Harsányi Levente kisfia, Nándor!

A Csináljuk a fesztivált! műsorvezetőjének teljesült élete legnagyobb kívánsága! Kedvese tegnap délelőtt világra hozta Levente kisfiát! A szülés nem volt problémamentes, de most már minden a legnagyobb rendben van, a picit várja a babaszoba! Gratulálunk!

Kiskegyed

Harsányi Levente szabályosan eltitkolta, hogy szerelme áldott állapotban volt, csak az utolsó hetekben nyilatkozott a helyzetről, de akkor is nagyon óvatosan. Most azonban megtört a jég, hiszen világra jött az ifjú pár első gyermeke, Harsányi Nándor!

Stramm kislegény

Bár a műsorvezető és párja apás szülést terveztek, a sors keresztülhúzta számításukat. Mivel a baba farfekvéses volt és az orvosok szerettek volna minden komplikációt elkerülni, a császármetszés mellett döntöttek, így a híres apuka csak a folyosón izgulhatott a szülés alatt. Leventéék kisfia szép és egészséges legényke, Nándor 3,4 kilóval és 54 centivel jött világra!

Azóta sem tért magához az örömtől

A boldog kispapát a Bors érte utol a szülés után pár órával, de még akkor is érezhető volt, hogy Levente még mindig kisfia születésének hatása alatt áll. „Őrült érzés, iszonyú jó! Olyan csoda, amelyről mindenki beszél, de igazán csak akkor érti meg az ember, amikor a saját gyermekét a kezében tartja. Most éppen megyek a Margit körúton, de ez olyan képtelen helyzet, mintha Celine Dion és Delhussa Gjon duettezne. Nem itt akarok vezetni, és nem akarom intézni a dolgaimat, hanem a szerelmemmel és a kisfiammal szeretnék lenni!” – mondta a lapnak a műsorvezető, aki már mindenről gondoskodott, hogy kisfia saját babaszobájába érkezhessen haza a jövő hét folyamán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva