Sztárvilág

2009.03.09. 14:33

Halle Berry csúcsformában van, és saját parfümmel rukkolt ki! Neve: Halle

Sok meló volt vele, de megérte: a Hallén két éven át kellett dolgozni, pedig elég hamar össze lehet dobni egy illatot. De a Halle nem akármilyen!

Kiskegyed

Jó néhány celeb – filmsztároktól élsportolókig – dobott már piacra saját parfümöt, de senki nem molyolt vele két évet, mint az Oscar-díjas szépség. És senki nem dobta be magát olyan hévvel a reklámkampányba, mint ő. A 42 éves, gyakorló kismama színésznő a tengerpaton fotóztatta magát szexi sellőlány-cuccban, illetve anélkül. Bársonyos bőréről finoman peregnek a vízcseppek, haját lágyan borzolja az óceán felől fújó szellő. Halle tekintete azt sugározza: a parfüm az érzéki, magabiztos és örökifjú nő illata.

Érzéki, mint a gazdája

Halle valami igazán eredetivel akart előállni, ezért sokáig kísérletezett. Az új termék fás illata a tengerpart frisségét idézi, s ennek jegyében Halle vízparti idill keretében pózol a beharangozó kampányban. A Halle parfüm meghatározó illatai a füge, a bergamot és a mimóza, amelyek ívét a szantálfa teszi hangsúlyossá. „Nagyon érzéki, nagyon természetes, és a vízpart könnyed fuvallatát juttatja eszünkbe” – jellemzi újdonságát a színésznő.

Ő az első, meg nem is

Hallét úgy emlegetik, hogy ő az első afroamerikai nő, aki Oscart kapott, ám ez így nem pontos. Ő az első, aki főszereplőként kapott aranyszobrot, hiszen a derék Whoopi Goldberg már 1991-ben Oscart vihetett haza a Ghost mellékszerepéért. Ez persze semmit nem von le Halle érdemeiből: a Szörnyek keringőjében valóban nagyot alakított.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva