Sztárvilág

2009.03.02. 18:41

Jakupcsek Gabi sokkal több pénzt ér, mint Havas Henrik?!

A minap Havas Henrik nyilatkozott arról, hogy a Viasat milyen nevetséges ajánlattal kereste meg, hogy szerepeljen A nagy étteremátalakítás című műsorban, Gianni oldalán. Havas azt állította, hogy piti összeget kínáltak neki, és amikor nem vállalta, helyette kérték fel Jakupcsek Gabit a zsűribe. Most azonban kiderült, más a helyzet!

Kiskegyed

Heti negyvenezer forint. Havas Henrik úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy ennyit ajánlottak neki a közreműködésért a Viasat legújabb műsorában. Gianni vezetésével egy 12 fős csapat járja az éttermeket és alakítja azokat szebbé, jobbá. Az eredményt egy háromtagú zsűri értékeli majd, állítólag ide szerették volna meghívni a Tanár urat. Mivel azonban Havas nem állt kötélnek, helyette Jakupcsek Gabit választották!

Sose kellett Havas!

 A csatorna szóvivője szerint azonban itt valami nem stimmel! Tudomása szerint ugyanis eszükbe sem jutott, hogy Rákóczi Feri és Görög Zita mellé pont Havas Henriket kérjék fel zsűritagnak, ráadásul abban is biztos, hogy ha fel is kérték volna, akkor is hatszámjegyű összeget kínáltak volna a közreműködésért!

Jakupcsek Gabi volt az első!

 A Tanár úr állítása szerint, miután ő kikosarazta a Viasatot, helyette a három hónapja szült Jakupcsek Gabit kérték fel zsűrizésre. Azonban ez sem igaz! Kiderült ugyanis, hogy a műsort készítő cég húszas sztárlistájának első helyén jegyezték Gabit, aki el is fogadta az ajánlatot. Ő bevallotta, hogy korrekt a csatorna állítása a tisztességes gázsiról, hiszen aprópénzért ő sem adná magát. Mivel azonban a feltételek megfelelőek voltak és amúgy is szeret jókat enni, Gabinak nem semmi kifogása a műsorban való szereplés ellen!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva