Sztárvilág

2009.03.11. 18:31

Katus Attila kedvesének gonosz szerepet szántak a vásznon

Ottília, a Szombat esti láz harmadik győztesének szerelme nagy feladatot kapott. A fiatal lányt ugyanis azzal bízták meg, hogy tegye lehetetlenné egy lány életét. Nem kellett kétszer mondani, Otti beleadott a gyűlölködésbe apait-anyait.

Kiskegyed

Szerencsére mindez csak a filmvásznon történt, hiszen Katus Attila kedvesét beválogatták az Álom.net című film szereplőgárdájába. Bár élvezte a forgatással járó nyüzsgést, nagyon nehéz szerepet kapott, ő alakítja a főgonoszt a filmben.

Aki kíváncsi, hamar színésznő lesz

Az az igazság, hogy Ottíliának eszébe sem jutott az, hogy színészkedjen. Merő kalandvágyból jelentkezett a szereplőválogatásra, és amikor kiderült, hogy a csapatban van, ő lepődött meg a legjobban! Főleg azért, mert eddig sem semmittevéssel töltötte ki napjait. „Egy tanácsadó cégnél dolgozom, emellett pedig jogi egyetemre járok, ügyvédnek tanulok. A válogatásra csak kalandvágyból mentem el. Kíváncsi voltam rá, hogy milyen érzés egy játékfilmben szerepelni, illetve belebújni egy személyiségemtől nagyon távol álló figura bőrébe.” – mesélte Ottília, aki nem mellesleg 2008-ban a Miss Balaton döntőse lett.

Sok munka, gyors költözés

A forgatás jó hangulatban zajlott, de Ottíliának hiányzott párja. Katus Attila ugyanis olyan elfoglalt volt abban az időben, hogy nem tudta megnézni kedvesét a szerepében. Azt azonban megígérte szerelmének, hogy a díszbemutatón ott lesz! Szerencsére Ottília türelmes hölgy, aki megérti, hogy Attilának egy ideig még nagyon pörgős az élete, és hogy emiatt hétköznap csak este látják egymást. „Inkább hétvégén tervezünk közös programokat, a többi nap csak este találkozunk. Ilyenkor általában főzök valami finomságot Attilának. Nagyon szereti a főztöm” – mondta Ottília, aki igen hamar belakta a legénylakást, hiszen szinte azonnal összeköltöztek Attilával. “Olyan természetes volt, hogy három héttel az első randink után kulcsot kaptam hozzá és odabútoroztam” – árulta el Katus Attila kedvese.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva