Sztárvilág

2009.03.20. 15:23

Kik akarják lejáratni Mónikát? Irigyei műsora vesztére törnek?! Megtudtuk az igazat!

Ma az egyik újság főoldalán harsogó címmel jelent meg a hír, miszerint Erdélyi Mónika népszerű műsorának, a Mónika-show-nak befellegzett, a csatorna megszüntetését tervezi. A lap szerint a műsorvezető a gázsijával is elégedetlen, legalábbis ezt állítja egy kollégája! Utánajártunk és megtudtuk: semmi nem igaz!

Kiskegyed

Miután Mónika és párja, Mukli Gyula útjai szétváltak, igencsak nagy port vert fel az a hír, miszerint a férfi éppen a konkurencia problémamegoldó műsorában sírta el bánatát. Joshi Bharat székében ülve Gyula mindent elmondott, ami a szívét nyomja. Bár ezt titokban tartotta volna, a műsor vetítése előtt mégis kiderült a dolog, ekkor már szerette volna visszavonni szavait. A TV2 persze nem engedett neki, ami nem csoda, hiszen valószínűleg nem két fillért kapott a szerepléséért. Természetesen mindenki megdöbbent, amikor kiderült, hogy az RTL Klub egyik vezető arcának expasija épp a konkurenciánál nyilatkozott, ami nem vall túlságosan fejlett etikai érzékre Gyula részéről.

Magánéletére hivatkoznak!

Néhány lap és internetes magazin oldalain többen felvetették, hogy Mónika milyen alapon próbálja megoldani mások magánéleti válságát, amikor a saját életét sem tudta tökéletesen elrendezni? Ez azonban felesleges okoskodás, hiszen a műsorvezető sokkal több problémára javasolt már megoldás, mint ami egyetlen ember teljes életében előfordulhatna, így az ő gondjára hivatkozni dőreség. Ráadásul Mónika sosem állította azt, hogy az ő világa teljesen kerek és egész, így saját problémáin keresztül még jobban át tudja érezni a hozzá érkezők helyzetét.

Leveszik a műsorról?!

A Blikk információi szerint a Mónika-showt májusban látják utoljára a nézők, mivel a TV2 Joshi Bharat nevével fémjelzett műsora és Mónika fent említett állítólagos hiteltelensége miatt az RTL Klub a megszüntetése mellett döntött. "A nézettségi adatok ennek igencsak ellentmondanak, hiszen az indiai sorselemző műsorának nézettsége az utóbbi időben erőteljesen meggyengült. A héten például ötből négyszer a Mónika Show diadalmaskodott." - tudtuk meg az RTL Klub illetékesétől, Rényi Ádámtól. A lapnak szintén Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója cáfolta meg a pletykákat, mégis nyitva hagyták a kérdést.

Irigy munkatárs ássa alá hírnevét

Mint minden sikeres embernek, Mónikának is vannak irigyei, de azt álmában sem gondolta volna, hogy munkatársai közül lesz, aki olyannal vádolja, ami nem igaz! Állítólagos belső pletykák szerint a lap úgy tudja, hogy a műsorvezető fizetésemelést szeretne, és a viselkedésével is gondjai vannak kollégáinak. Persze, aki ezt állítja, nem vállalta sem arcát, sem nevét, így szavahihetősége sem teljesen megalapozott.

Semmi sem igaz a dologból!

Megtudtuk, hogy az RTL Klub vezetőségének esze ágában sincs levenni a műsorról a Mónika-showt és az sem igaz, hogy a névadó több fizetést szeretne kapni. A műsorvezető egyre jobban érzi magát bőrében a szakítása óta és miután sikeresen ledobott kilenc kilót, nagyon várja a jó időt és megérdemelt szabadságát! A pihenésre szolgáló nyári szünet után pedig felfrissülve, új témákkal fogja várni a nézőket és beszélgetőpartnereit Erdélyi Mónika, aki csak egy dologra vágyik, mégpedig arra, hogy hagyják nyugodtan dolgozni és két lányával foglalkozni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva