Sztárvilág

2009.03.31. 14:14

Kislánya pelenkázóágyán szexel Gombos Edina!

Nem szemérmeskedik az TV2 Aktívjának egykori műsorvezetője és férje. Mondhatnánk úgy is, megdolgoznak a pénzükért, hiszen szinte minden intim titkukat elárulták a kamerák előtt. Még azt is, hogy kislányuk ágyát használják arra, hogy együtt legyenek!

Kiskegyed

Nem tartja sem magát, sem pedig párját prűdnek Gombos Edina, így nem okozott nehézséget az, hogy beszéljenek szexuális szokásaikról. Előző nap azon lepődött meg mindenki, hogy Edina kijelentette, imádja, ha férje mással táncol, mert így láthatja a dögös popsiját. Most azonban még szexisebb dolgot osztott meg a közönséggel a MrésMrs forgatásán a műsorvezető.


Szeretik az új dolgokat

Edina szeret meztelenül mászkálni a lakásban és nem szeretné azt sem, ha szerelmi életük ellaposodna, így folyamatosan újításon törik fejüket a férjével, Alberto-val. Ez azt jelenti, hogy nem csak a hitvesi ágyban, párnák közt tudják elképzelni a szexet, hanem még extrém helyszíneken is. Azonban Alberto a legedzettebb rajongókat is meglepte egyik kijelentésével! A két műsorvezető, Liptai Claudia és Till Attila kérdésére ugyanis elárulta, hogy mostanában a szex helyszíne leginkább kislányuk, Miranda pelenkázóágya!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva