Sztárvilág

2009.03.18. 19:36

Labancz Lilla zaklatás áldozata lett! Benkő Dániel nem bírt magával!

A Barátok közt című sorozatból megismert ifjú színésznő, aki az Álom.net című mozifilm főszereplője, váratlan meglepetésben részesült a Reggeli stúdiójában. Miközben a műsorvezetőkkel csevegett, Benkő Dániel majdnem rámászott! Persze szeretetből!

Kiskegyed

A mostanában kissé furán viselkedő lantművész új terepet talált arra, hogy kibontakozzon. Most azt vette a fejébe, hogy popsikat megörökítő festőművész helyett szobrász lesz. Legújabb tervéhez rögtön modellt is keresett, ezért berohant a Reggeli stúdiójába, ahol éppen Labancz Lillával beszélgetett Ördög Nóra és Dombovári Vanda.

Mostan színes gyurmákkal álmodik

A két műsorvezető Lilla előtt csevegett Dániellel és megkérték, hogy kicsiben mutassa meg nekik, milyen szobrokat szeretne csinálni. Ehhez adtak neki némi gyurmát, amivel Benkő eljátszhatott. A nyugalom azonban nem tartott sokáig!

Lilla a múzsa

Mikor meglátta a fiatal, jelentős sportmúlttal rendelkező színésznőt, Benkő Dániel megvilágosodott, és majdnem rámászott Lillára. Persze ne gondoljunk semmilyen illetlenségre, Dániel modellnek kérte fel a lányt, bár tény, hogy igen sajátságos stílusban tette ezt. “Megvilágosodtam! Mindent eldobok, ha kell, de azt szeretném, hogy ez a lány, Lilla legyen szobrászkarrierem első modellje! Ő nem is modell, hanem egy isteni sugallat, egy szent szűz, és maga az esszencia!” – áradozott Benkő a színésznőről, aki néhány percig nem kapott levegőt a meglepetéstől, mindenesetre bevallottan hízelgett neki a korosodó lantművész rajongása. „Velem még ilyen soha nem fordult elő, de tényleg örülök neki, hogy Dánielt megfogtam. A szívem szabad, így boldogan leszek a művész múzsája!” – mondta beszélgetőtársainak.

Nem a cici a lényeg!

Miután Benkő új múzsájától megszállottan alkotni kezdett, lassan elkészült a videón is látható miniszobor, ami Lilla kebleit ábrázolta. Bár a színésznőnek tetszett a mű, egy apróságot kért a botcsinálta művésztől. Ez pedig az volt, hogy legközelebb az arca is legyen látható a róla készült szobron. Ennek érdekében önként és dalolva megy modellt állni Dánielnek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva