Sztárvilág

2009.03.30. 14:17

Lassan nyit az RTL Klub bölcsije! Lilu is kisbabát vár!

Kumin Viki tavaly szült, Erős Antónia az ötödik hónapban van és most újabb hölgy csatlakozott a kismamákhoz. Lilu, a Reggeli műsorvezetője jelentette be élő adásban, hogy áldott állapotban van, babáját őszre várja!

Kiskegyed

Négy éve ment férjhez, kedveséhez, Lacihoz a műsorvezető. Lilut először a VIVA tévécsatornán ismerhették meg a nézők, onnan került az RTL Klub csapatába. A jogi végzettséggel rendelkező Lilu szabályosan lubickolt a feladatokban, miközben férjével bejárta a világot. Most azonban úgy döntöttek, ideje a családalapításnak!

Gömbölyödik a pocak

Lilu ma reggel leplezte le titkát, amikor kollégája, Szujó Zoli szóba hozta a babatémát. A várandós műsorvezető nem mondott nemet akkor sem, mikor megkérték, mutassa meg a nézőknek domborodó pocakját. Persze csak ruhában! Azt, hogy kisfiút vagy kislányt vár-e még Lilu sem tudta, de mindenesetre – párjával együtt - felkészül mindkét nem neveiből. Ehhez segítséget is kapott, hiszen kollégái meglepték egy utónév könyvvel, amiben minden itthon használatos keresztnév szerepel, így tud majd belőle mazsolázni a kismama.



Vigyáz magára

Ki hitte volna, hogy valaki akkor kezd el sportolni, mikor kiderül, hogy állapotos? Lilunál pont ez a helyzet, éppen ezért nem volt eddig feltűnő az állapota. A műsorvezető nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik és mit iszik, de ha valami nyalánkságot épp egy lehetetlen időpontban kíván meg, hát férje azonnal ugrik és hozza. Hogy meddig lehet még a képernyőn látni, azt még Lilu sem tudja. Úgy érzi, hogy amíg élvezi a munkát, dolgozni fog. Kisbabáját őszre várják párjával, jó ideig biztosan otthon marad majd vele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva