Sztárvilág

2009.03.24. 21:19

Liptai Claudia összeomlott?! Egészsége is rámehet magánéleti válságára!

A dögös műsorvezetőnek úgy tűnik még sincs elég ereje ahhoz, hogy mosolyogva élje túl házasságának válságát. Claudia ugyanis vasárnap rosszul lett a MrÉsMrs felvételén. A hirtelen fogyás és a stressz annyira legyengítette szervezetét, hogy egy vírus ledöntötte a lábáról!

Kiskegyed

A MrésMrs vasárnapi forgatásán kiderült, hogy Liptai Claudia mégsem olyan kemény nő, mint amilyennek mutatta magát. A műsorvezető ugyanis rosszul lett a felvételek alatt és többször is pihenőt kért, hogy összeszedje magát. Tilla és a stáb is nagyon megijedt, hiszen még sosem látták Claudiát ilyen összetörtnek.



Kislánya is beteg lett

Nem csak Claudia, hanem kislánya, Panka is belázasodott a hétvégére. Egy vírus támadta meg mindkettőjük szervezetét, de a műsorvezetőnek ilyen állapotban is dolgoznia kellett. Kicsi lányát nem akart otthon hagyni, így az édesanyja és egy bébiszitter vigyázott Pankára a stúdióban, míg Claudia forgatott. Bár a műsorvezető nem akarta, hogy miatta lassuljon le a munka, többször is pihenőre volt szüksége, hiszen fájt a torka és többször is rosszul lett, az ájulás környékezte. Orvos sietett a sztár segítségére, de csak a tüneteket tudta időszakosan kezelni.

A kemény nő csak álca?

Az elmúlt időszakban Claudia mindent megtett, hogy ne lássák rajta, mennyire megviseli magánéleti válsága. Folyton viccelődött munkatársaival, és látványosan le is fogyott, így újra dögös ruhákat viselhet. Mégis, többen érzik úgy, hogy a vidámsággal inkább leplezni próbálta bánatát. A műsorvezető egyik munkatársa így fogalmazott. „Úgy látszik, a magánéleti gondok jobban megviselik, mint gondoltuk, és ez az egészségére is hatással van. Egyszerűen nem lehet úgy hajszolnia magát egy embernek, hogy közben belül titokban emészti magát.” – mondta a stábtag a Blikknek. A lap információi szerint Claudia végre megfogadta az orvos tanácsát, aki néhány napos pihenést írt elő a műsorvezetőnek. Remélhetőleg a nyugalom és a stresszmentes környezet segít neki abban, hogy hamar összeszedje magát és helyreállítsa legyengült immunrendszerét és szervezetét is!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva