Sztárvilág

2009.03.02. 19:01

Megalázták rajongói Tóth Gabit! Az énekesnő rosszul lett, de nem segítettek neki!

Bár a hírességek megszokták, hogy rajongóik ünneplik őket, a sztárságnak is megvannak a maga árnyoldalai. Tóth Gabi sajnos most tanulta ezt meg, de embertelen módon! Inkább cirkuszi látványosság, semmint ember az, aki híres?

Kiskegyed

Már a Celeb vagyok, ments ki innen! című túlélőshow idején is köztudott volt, hogy Tóth Gabinak időnként szorongásos rohamai vannak, amikor légszomjjal küzd és rosszul lesz, elájul. Ezt sosem titkolta a fiatal lány, aki nem tehet erről a betegségéről, de dolgozik azon, hogy teljesen meggyógyuljon. Mégis, néhány napja egy csapatnyi tini épp az ő rosszullétét találta jó fotótémának egy szórakozóhelyen, ahelyett, hogy segítettek volna Gabinak!

Megint rosszul lett

Párjával a szintén zenész Balázzsal szeretett volna bulizni egy kicsit Tóth Gabi az egyik divatos szórakozóhelyen. A lárma, és az elhasznált levegő miatt azonban a fiatal énekesnő megszédült és elájult. Úgy megtántorodott, hogy kedvese alig bírta elkapni.

Megdöbbentő élmény volt

Természetesen nem csak ők buliztak ott, hanem sok fiatal is, akik nem titkoltan Gabi rajongói voltak. Mégis, amikor az énekesnő elájult, segítségnyújtás helyett a srácok fotózni kezdték Gabit. "A párom, Balázs vitt ki az előtérbe, ahol pár perc alatt rendbe jöttem. Megdöbbentő volt, hogy mások, ahelyett, hogy segítettek volna, leálltak fotózni, amikor pedig Balázs rájuk szólt, hogy ne tegyék, még ők voltak felháborodva!" - mesélte fájó emlékét Tóth Gabi a Blikknek.

A mindennapos életben is ezt teszik?

Érthető, hogy ha az ember összetalálkozik azzal a hírességgel, aki a kedvence, akiért rajong, akkor - bizonyos szintig - mindent megtesz egy fotóért. De egy embert, aki épp rosszul van és segítségre szorul, fényképezni... ez nem más, mint egyszerű lelketlenség. És itt merül fel a kérdés, hogy ha nem Gabi ájul ott el, hanem más, vagy épp az utcán lesz rosszul valaki, akkor mit tesznek ezek a srácok?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva