Sztárvilág

2009.03.11. 18:43

Mónika sorban állhat a tartásdíjért, volt párjának Olívia a negyedik gyermeke!

A műsorvezető igazi jótét lélek, aki nem teszi ki volt pasiját az utcára, csak azért, mert szakítottak. Ezt azért sem tenné, mert Mukli Gyula az apja második kislányának, Olívia Johannának. A férfinek azonban rajta kívül még van három gyermeke!

Kiskegyed

Nem aprózta el az életet Mukli Gyula! Mielőtt összejött volna Erdélyi Mónikával, már két asszonytól is született gyermeke. Első feleségétől kettő, Bence és Zsófia, majd következő párja, Sáfár Mónika is egy kislánnyal, Franciskával ajándékozta meg a férfit. Ezután lépett a képbe Erdélyi Mónika, aki másfél éve hozta világra közös gyermeküket, Olívia Johannát. Többször is felröppent a hír, miszerint a pár összeházasodik, de ebből nem lett semmi, mert valami mindig közbejött.

Mónika beállt a sorba

Úgy tűnik, lassan Mukli Gyula összes pénze nem lesz elég arra, hogy kifizesse mind a négy gyermeke után a tartásdíjat. Szerencsére Mónika nincs annyira rászorulva a pénzre, hiszen eddig is külön kasszán volt a férfitól, de ami jár, az jár!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva