Sztárvilág

2009.03.17. 14:14

Nem kényeztette Csepregi Évát az élet! Első szerelme meghalt, a másodikat is elveszítette!

Egykori kedvese, Erdős Péter halála után az énekesnő összeomlott és évekbe telt, mire ismét magára talált. Ebben segített neki az is, hogy újra szerelmes lett és megszületett fia, Dávid. De az újrakezdés korántsem volt egyszerű, gyermeke apja hamarosan elhagyta az énekesnőt!

Kiskegyed

Csepregi Éva Napraforgó című könyvében kitárulkozó őszinteséggel ír élete nehéz időszakairól. Míg sokan azt gondolják, hogy az énekesnő élete szinte zökkenőmentes, a könyvben fellelhetünk olyan érzelmi és szerelmi mélypontokat, amikről eddig szinte senki sem tudott!

Keserves indulás

Éva 1992 májusában megszülte fiát, Dávidot, akinek az édesapja, Bob Heatlie Angliában, Edinburgh-ban élt. A sikeres énekesnőnek nagy döntést kellett hozni: marad itthon és egyedül felneveli a gyermekét, vagy felad mindent és egy idegen országban, boldog családként kezd új életet. A döntés Éva számára egyértelmű volt, hiszen gyermekét az apjával közösen szerette volna felnevelni, így útra kelt. 1992 augusztusában kiköltözött Angliába, de már az indulás sem volt számára lelkileg egyszerű. „Apám és a teljes zenekar kísért ki a reptérre. Apukám csak nézte-nézte Dávidot, szívta magába az unokája látványát, mintha attól tartana, soha többé nem látja viszont.”- írja a könyvében az énekesnő.

Honvágy kínozta

A kint töltött idő alatt egyre jobban azt érezte, Edinburg szép, de a honvágyát semmi sem pótolja: „Bobnak nem mertem elmondani, hogy úgy érzem magam, mint a partra vetett hal. Féltem, hogy megbántom. Tulajdonképpen örülhettem volna, hogy kikecmeregtem a Péter halála utáni kaotikus állapotból, az őrületes hajtásból, a perekből, a VICO körüli áttekinthetetlen zűrzavaros ügyletekből… Edinburgban járt egy forgatócsoport az MTV-től, rám találtak és elég hosszú riportot készítettek velem. Miközben jártuk a várost és beszélgettünk, már tudtam, hogy vissza akarok jönni Magyarországra.” – vallotta be Éva.

Fia édesapja elhagyta

Ezek az érzések egyre erősödtek az énekesnőben, majd januári hazalátogatásukkor úgy döntött, nem titkolhatja tovább párja előtt az érzéseit. „Egy napon összeszedtem minden bátorságomat, és megkérdeztem: nem lehetne-e egy kicsit itt is, kicsit ott is lakni. Iszonyú sértődés lett belőle, Bobby összecsomagolt és elutazott – és utána kilenc évig nem láttuk.” Csepregi Éva ezekről a nehéz időszakairól sosem beszélt, most viszont őszintén tárulkozik ki önéletrajzi könyvében. Új életet kezdett, s ma 17 évvel később úgy érzi, helyesen döntött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva