Sztárvilág

2009.03.09. 16:24

Sarka Kata a szoptatás után mihamarabb plasztikáztatni akarja melleit!

Még nincs egy hónapos Kata és Hajdú Péter kislánya, de a fiatal anyuka máris azt a percet várja, amikor átszabathatja melleit. Akkor is kés alá fekszik, ha férje ezt ellenzi! De mi szükség van erre?

Kiskegyed

Íextra>Nem lesz könnyű dolga Sarka Katának, ha véghez akarja vinni legújabb ötletét. A kismama ugyanis belenézett a tükörbe és úgy látta, hogy – bár a terhesség nem hagyott hasán nyomot – a szoptatás miatt máris megereszkedtek keblei, ráadásul a tejtől hirtelen megnőttek és emiatt kirepedeztek. Egy megoldást látott a bajra.

Irány a műtő!

Kata fejébe vette, hogy a fennálló problémán csak a plasztikai sebészet segíthet! Nem ez lenne az első eset, amikor a fiatalasszony kés alá fekszik. „Csak magam miatt szeretném megcsináltatni a mellemet. Már beszéltem az orvosommal a dologról és ő szívesen elvégzi a műtétet, persze, csak akkor, ha már nem szoptatok.” – mondta el Kata a Borsnak.

Péter nagyon nem akarja

Míg felesége lelkesen tervezgeti vadiúj kebleit, addig Hajdú Pétert az idegbaj kerülgeti. Nem csoda, hiszen a producer egyáltalán nem akarja, hogy feleségét egy plasztikai sebész átalakítsa. Ráadásul szerinte Katát a terhesség és a szoptatás gyönyörűbbé tette, mint valaha volt! Mindettől függetlenül ifjú felesége nagyon bizakodó, hogy mégis rá tudja venni Pétert arra, hogy megengedje a tervezett műtétet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva