Sztárvilág

2009.03.19. 15:58

Szegény Hajdú Péterre rászállt az adóhivatal, és még a száját is befogták!

Nehéz a hírességek élete! Nem elég, hogy szinte nincs egy nyugodt percük és hébe-hóba őrültek zaklatják őket, még az adóhivatal is belenéz a pénztárcájukba! Most épp Hajdú Pétert találta meg az APEH, valószínűleg egy „jóindulatú rajongója” által tett bejelentés miatt!

Kiskegyed

A fényűző és méregdrága esküvői szertartás és az azt követő lagzi, az egzotikus nyaralások, a luxusautó és a most épülő, hatalmas villa valakinek nagyon szúrta a szemét. A Bors információi szerint ugyanis egy rosszakaró jelentette fel a producer-műsorvezetőt az Apehnél, hogy ott megállapítsák, vajon miből telik neki minderre! A lap szólt Hajdú Péternek a dologról, aki néhány telefonhívás után rájött, hogy valóban nyomoznak utána! „Természetesen állok elébe! Nincs mitől félnem, tiszta a lelkiismeretem!” – jelentette ki Péter a lapnak! Ez azonban nem az egyetlen kellemetlen dolog volt a producer életében mostanság.

Még a száját is befogták!

Miután a TV2 Tíz! Című műsorában párszor már lehúzták a keresztvizet a producer-műsorvezetőről és feleségéről, Sarka Katáról az ott nyilatkozó hírességek, a csatorna vezetősége most elhívta „megmondóembernek” Hajdú Pétert is. Épp Fresh Vikiről kellett beszélni, amikor Péter olyan véleményt mondott, amitől még a sokat hallott-látott rendezőnek is felszaladt a szemöldöke! Nem csoda, hiszen eléggé kíméletlenül jelentette ki a sztárvendég, hogy Viki eddigi teljesítménye mindössze egy popsiszépségverseny megnyeréséhez volt elegendő, a Megasztáron már gyorsan elbukott volna! A rendező szerint Hajdú szavai miatt Viki akár pert is indíthatna a csatorna, a műsor és még Péter ellen is, inkább véleménye megváltoztatására kérték. Ezt azonban a sztár cenzúrának fogta fel és kirohant a stúdióból!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva