Sztárvilág

2009.03.24. 21:14

Tóth Gabinak elege lett, befejezte! Férfit akar!

A Glamour partin derült ki, hogy Tóth Gabi végleg kiadta az útját kedvesének. Fekete Balázzsal már jó ideje járt az énekesnő, bár karácsony táján már egyszer szakítottak egymással. Aztán kibékültek, most viszont mindennek vége! Gabi igazi férfira vágyik!

Kiskegyed

Majdnem egy évig bírta Tóth Gabi és Fekete Balázs, az Anti Fitness Club dobosának szerelme. Amikor Gabi kiment sírdogálni Argentínába, a fiú minden nap nézte a tévét, hogy lássa, milyen állapotban van barátnője, majd, amikor a nézők kiszavazták, a repülőtéren várta az énekesnőt. Néhány hete pedig hősiesen támogatta Gabit, amikor a lány rosszul lett egy szórakozóhelyen! Most azonban – úgy tűnik – végleg pontot tettek kapcsolatuk végére! A Glamour partin derült ki a titok, ahová Gabi egyedül érkezett! „Jobb a barátság, igaziból barátként nagyon jól megvoltunk, kapcsolatban meg rá kellett jönnünk, hogy nem nagyon tudunk úgy kijönni egymással.” – árulta el Gabi, aki azt is elmesélte, hogy mi vezetett a szakításhoz. – „„Minél többet van együtt az ember a másikkal, annál jobban kijön az, hogy nem értenek egyet apró dolgokban, amik így nagy dolgok lesznek egyszer, mert a sok apró dolog egyszer csak felgyülemlik. Ilyen volt például, hogy hova menjünk szórakozni, ilyesmik.” – tudtuk meg.

Egyszer már szakítottak

Tavaly, december 16-án tudtuk meg Gabitól, hogy szakított a dobossal, és emiatt gyorsan felkapott magára pár kilót. Egy hónappal később azonban már újra egymás kezét szorongatták és ismét felmerült a fiatalokban, hogy közös tetoválást csináltatnak! Gabi azonban már akkor is érezte, hogy nincs minden rendben. „Amikor az ember először szakít, akkor az már nem fog működni, azt már csak húzni lehet, de nem lesz belőle normális kapcsolat. Barátságban váltunk el.” – mesélte, de azt nem tagadja, hogy fülig szerelmes volt Balázsba. Persze nem úgy, mint a filmekben, de mégis kötődött a sráchoz. „Szerelem volt. Találtam egy olyan fiút, akiről elvileg úgy gondoltam, hogy minden közös bennünk.”- mondta elgondolkodva a kisebbik Tóth lány.



Igazi férfira vágyik!


Gabi azonban nem adja fel, hiszen tudja, még vár rá az igaz szerelem. Egy feltétele van csak a közeledő királyfival kapcsolatban, mégpedig az, hogy ne legyen tutyimutyi! „Igazából jó lenne találni egy fiút, aki férfi már. Nagyon nehéz olyat, akiben megvan az a férfiasság, hogy kicsit el tudjam magam engedni és ne én hordjam folyton a gatyát a kapcsolatban.” – vallotta be az énekesnő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva