Sztárvilág

2009.03.11. 18:37

Vágó István problémája megoldódott! Elhagyja az RTL Klub-ot!

Hosszú hónapokon át ment a találgatás, hogy vajon milyen műsorban láthatják viszont rajongói a kvízek magyar mesterét. Egy idő után Vágó arra is célzott, hogy ha nem kap számára megfelelő műsort, akkor elhagyja munkaadóját. Mára ez a probléma megoldódott, a csatorna és a híresség útjai elváltak!

Kiskegyed

Tízévnyi közös munka után szakított Vágó István és az RTL Klub. Sokáig tartottak a megbeszélések, tárgyalások a folytatásról és a jövőről, de nem sikerült megegyezniük egymással. A két fél harag nélkül, barátságban vált el egymástól, és a csatorna vezetősége reméli, hogy Vágó sikeres lesz a továbbiakban is.

Nem sikerült összehozni

A kvízmester nevéhez olyan sikerműsorok kapcsolódnak, mint a Legyen Ön is Milliomos, Az ország tesztje, a Nekünk 80, és a Pókerarc. Ezért is próbált meg mindent az RTL Klub, hogy megegyezésre jusson a sztárral. Ez azonban nem sikerült! „Az együttműködés folytatásán dolgoztunk Istvánnal, a neki tett ajánlatainkat azonban nem találta megfelelőnek, mert másként képzelte el a jövőt. Sajnálattal, de tudomásul vettük döntését. Az elmúlt hosszú években mindig korrekt viszonyunk volt Istvánnal, ehhez pedig nem lett volna méltó, ha olyan kompromisszumra kényszerítjük, amelyben nem érezte volna jól magát. Ha Istvánnak vannak további televíziós tervei, azokhoz az RTL Klub nevében sok sikert kívánok!” – mondta Kolosi Péter a csatorna programigazgatója.

Új műsorok várják?

Vágó István nem fél a jövőtől, bár még egy ideig saját döntése okán nem áll kamerák elé. Később azonban szeretné megvalósítani új ötleteit. Hogy hol? Az még titok! „Fájó szívvel, de barátsággal köszönök el az RTL Klubtól. Hálával tartozom az elmúlt évekért, és azért a profizmusért, amelynek komoly szerepe volt műsoraim sikerében. Jó volt ehhez a csapathoz tartozni, most mégis inkább a távozást választottam. Vannak még televíziós terveim, de őszig még nem szeretnék kamerák elé állni. Ugyan megszoktam a szabadságot, most új kötöttségekre vágyom. Állok az új feladatok elé!” – mondta Vágó István.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva