Sztárvilág

2009.03.09. 18:40

Van az a pénz, amiért Paudits mégis eladta magát! VIDEÓVAL!

Amint az emlékezetes, a színész néhány hónapja felháborodottan kelt ki a TV2 Hal a tortán műsora ellen, amikor annak szerkesztői szerepelni hívták. Most azonban mégis „eladta magát” és fakanalat ragadott!

Kiskegyed

Sok magyar híresség elfogadta már akkor a csatorna felkérését, ezért volt mindenki számára meglepő a színész – kissé talán eltúlzott – önérzete. „Nincs arra szükségem, hogy olyan embereket eresszek be a lakásomba, akik rendezői utasításra beszólnak nekem. Inkább éhen halok, de nem megyek le kutyába, nem adom el magam!”- nyilatkozta akkor Paudits.

Fordult a kocka

Most azonban úgy tűnik, mégis tudott olyan ajánlatot tenni a csatorna, aminek még Paudits sem tudott ellenállni. Ennek eredményeképpen saját vacsorájának estéjén nevetett, táncolt és énekelt, emellett mellékesen főzött is vendégeinek, akasztott nyársat.

Jól érezte magát

Igazán meglepő kijelentést tett a felvételek után a színész. Bevallotta, hogy kedvesnek, aranyosnak találta társait! S bár ő nem igazán jár el otthonról, mégis jól érezte magát körükben, és szép emlékeket fog őrizni a műsorról!

Hosszú volt az út eddig

Nem volt egyszerű a TV2 és Paudits kapcsolata a kezdetekkor. A Mokkába hívták meg beszélgetni a színészt, aki néhány perc után szabályosan kifordult magából és válogatott szitokszavakkal illette beszélgetőtársát. Hogy miért borult ki ennyire? Megmutatjuk!

Figyelmeztetés! Az itt látható videófelvételen nagyon (!!!) csúnya szavak is hallhatóak! 16 éven aluliak csak szülői engedéllyel, vagy nagykorú felügyelete mellett nézheti meg!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva