Sztárvilág

2009.03.09. 15:53

Végre kiderült! Keleti Györgyi nem terhes!

Titokzatosan válaszolgatott a gyermekáldást firtató kérdésekre január elejétől Keleti Györgyi. A modell általában azt felelte ilyenkor, hogy sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánja a hírt. Nemrég azonban kiderült, hogy egyelőre még csak tervezi a babavárást!

Kiskegyed

Év elejétől fogva folynak a találgatások, vajon áldott állapotban van-e Keleti Györgyi, vagy sem? A modell kedvesével tavaly ősszel találkozott és már a szilvesztert is együtt töltötték Thaiföldön. Januárban látták meg Györgyit, amint épp terhességi tesztet vásárolt. Mikor rákérdeztek, annyit mondott, nem tagadja, hogy valóban beszerzett ilyen teszteket, de még nem részletezné a dolgot.

Csak somolygott sejtelmesen

Györgyi jó néhányszor igen félreérthetetlenül nyilatkozott állapotáról, többször is említette a „kritikus időszakot”, amely a terhesség elején van. Azt már addig is tudtuk, hogy a modell szeretne kisbabát, hiszen betöltötte a 34-et, de azért talán merész gondolat, hogy egy két hónapos kapcsolatból máris gyereket vállaljon valaki. Aztán Györgyi február végén búvártanfolyamba kezdett, hogy párjával – aki imádja az extrém sportokat - vígan fedezhesse fel a tenger mélyét Egyiptom partjainál.

Bevallotta az igazat

A búvárkodás iránti hirtelen lelkesedés és az arra való felkészülés azonban igen furcsa dolog volt Györgyitől, hiszen még a fiziológusok sem tudják, miként hat a magzatra a merülés, így minden esetben eltanácsolják az állapotos kismamákat a víz alatti élettől. Az viszont kizárt, hogy ha a modell babát vár, ezzel sodorná veszélybe gyermeke életét! Ez viszont azt jelentené, hogy Györgyi nincs áldott állapotban. Néhány napja a VIVA Interaktív című műsorában, Bennél vendégeskedett Keleti Györgyi. A műsorvezető is érdeklődött állapota felől, ekkor mondta el a modell az igazságot! Nem vár gyermeket, de hamarosan szeretné átélni az anyává válás csodáját. De akkor mi értelme volt a nem létező terhességére utalgatni?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva