Sztárvilág

2009.04.08. 15:30

A haldokló színésznő mellett árult drogot saját fia!

Orvosai szerint nincs már esélye a gyógyulásra, Farrah Fawcett-nek, aki a Charlie angyalai című sorozattal írta be magát a filmtörténelembe. Rákbetegségének végső stádiumát megélő színésznő halálos ágyánál férje, Ryan O’Neal és – ha éppen szabadlábon van – közös fiuk, Redmond virraszt.

Kiskegyed

Váratlanul még rosszabbra fordult a rákbetegség utolsó stádiumában szenvedő Farrah Fawcett egészségügyi állapota. A 62 éves színésznőt néhány napja titokban egy Los Angeles-i kórházba szállították – értesült a Radar Online. Fawcettnél – akit a Charlie angyalai sorozat tett világhírűvé – 2006-ban diagnosztizálták a vastagbélrákot, mára pedig vesztésre áll a halálos kórral szemben. Orvosai ezért úgy látták jónak, ha az öntudatlan állapotban lévő színésznő maga mellett tudhatja családját, férjét, Ryan O’Neal színészt, és gyermeküket, Redmondot.

Küzdelem a kórral

Az amerikai híresség egy percig sem adta fel a harcot, miután orvosai felfedezték szervezetében a szörnyű betegséget, azonnal megműtötték, és megkezdték az embert próbáló kemoterápiát is. A színésznő 60. születésnapján már boldogan jelentette be: legyőzte a rákot. Még az is felmerült, hogy Charlie egykori angyalai egy film erejéig újra összeállnak!



Visszatért a szenvedés

Az öröm azonban korainak bizonyult, 2007. májusában kiderült, hogy a kór kiújult és megtámadta Fawcett emésztőrendszerét. Mivel az Egyesült Államokban egyelőre tiltott az őssejt-kezelés, a sorozatsztár Németországba utazott őssejt-gyógykezelésre. Szenvedését, emberfeletti küzdelmét rajongói ekkoriban élőben is követhették egy valóságshow kameráin keresztül, ám most úgy tűnik ez a próbálkozás is eredménytelenek bizonyult. A színésznőnek lehet, hogy már csak napjai vannak hátra.

Fawcett fia nem kerülheti el a börtönt?

Míg Farrah Fawcett a kórházi ágyon feküdt eszméletlenül, 24 éves fiát, Redmond O''Nealt a hétvégén – már nem először – illegális drogbirtoklásért tartóztatták le. A sztárcsemetét azzal vádolják, hogy kábítószert csempészett barátjának a Santa Clarita-i börtönbe. Redmond 25 ezer dollár óvadék befizetése után ugyan már szabadlábon van, ám feltehetően nem kerülheti majd el a börtönt, mivel egy hasonló drogügy okán jelenleg is próbaidejét tölti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva