Sztárvilág

2009.04.01. 17:10

BB Évi beintett Joshinak és megszökött a kórházból!

A TV2 lélekturkásza vette rá a mentálisan összeomlott lányt arra, hogy menjen be a kórházba és kezeltesse magát. Most azonban Évi úgy döntött, hogy inkább távozik az intézet falai közül. Senki sem tudja, momentán hol van, de egy biztos, segítségre lenne szüksége!

Kiskegyed

A Kaposvári Kórház zárt osztályáról lépett meg Évi, aki ugyanabban a ruhában flangál, mint amiben elhagyta az intézetet. Családtagjai is úgy tudják, hogy a lány önkényesen ment el a kórházból, de hogy hol van, arról nincs információjuk! Az igazság az, hogy le is mondtak Éviről, mert úgy látják, hogy semmilyen segítséget nem akar igazán elfogadni.



Gyámság alá helyezik

Aki mellé gyámot rendelnek ki, jogilag nem cselekvőképes, ezáltal nem dönthet saját dolgairól, hogy be akar-e menni egy adott kórházba, avagy sem. A gyám kirendelése Évi esetében még folyamatban van. Joshi Bharat-nál arra ment ki a játék, hogy Évi bevonuljon az egyik intézetbe, kezeltetni magát! A gond csak az volt, hogy erről még a lány édesanyja sem tudott, így kérdéses, hogy mennyire volt korrekt az indiai sorselemző tette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva