Sztárvilág

2009.04.07. 20:41

Három sztár is összetörte magát múlt héten! Meddig tart a pechszéria?

Alföldi Róbert, Bajor Imre, Szanitter Dávid. A három színész számára ez a hét igazán balszerencsésnek mondható. Ráadásul Bajor épp a bolondok napján törte össze magát. Lehet, hogy ezentúl nem a péntek 13-a lesz a szerencsétlen nap nála?

Kiskegyed

Úgy látszik idén március utolsó és április első napja az az időszak, amikor pár embernek nem kellene kimenni az utcára. Köztük van Szanitter Dávid, a Jóban-Rosszban egykori szereplője, Alföldi Róbert, aki a Nemzeti Színház igazgatása mellett a Bárkában is színészkedik és Bajor Imre, aki színpadi fellépései mellett a Heti Hetes sztárja. Mindhárman súlyosan megsérültek, és kórházba kerültek.

Négy helyen tört el a karja, mert jött az oszlop

Kedden este, 22:00 órakor, motorozás közben szenvedett balesetet a TV2 napi sorozata, a Jóban-Rosszban egykori szereplője, Szanitter Dávid
. „Motoroztam, amikor egy autó rám ragadt, jelezvén, gyorsítsak. Felgyorsítottam, közben folyamatosan a visszapillantóban néztem, milyen messze van tőlem. Egyszer csak jött egy kanyar, amit nem tudtam bevenni, majd az oszlop...” - mondta el az esetet a színész a Blikknek. Dávid elájult, s már csak a műtőasztalon tért magához. Bal karján egy helyen nyílt csonttörést szenvedett, de mellette még négy helyen kellett összeilleszteni karcsontját, melyet fémlemezekkel erősítettek meg, szétnyílt állát is összevarrták. A színész – reményei szerint – hétfőn már dolgozni szeretne, de erről majd az orvosok fognak dönteni.



Magasról esett nagyot, aztán meglógott

A keddi nap Alföldi Róbertnek sem hozott szerencsét. A Nemzeti Színház igazgatója ugyanis még a színpadon is megcsillogtatja tudását és aznap épp régi munkahelye, a Bárka Színház deszkáin szerepelt a Koldusopera című darabban, Bicska Maxi bőrét húzta magára. A művész két méter magasban lengedezett egy hevederen, amikor megtörtént a baj! A heveder szétcsúszott, Alföldi pedig a színpadra zuhant! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy csontja nem tört, de bordáin és mellkasán csúnya zúzódásokat szenvedett, szája és orra felszakadt. A darabot még befejezte, de a vastaps ellenére sem tudott kimenni újból a függöny elé meghajolni. Azonnal mentő vitte kórházba, ahol megvizsgálták a művészt és fájdalomcsillapítókkal próbálták enyhíteni kínjait. Alföldi két nap után azonban - állítólag - úgy döntött, ha nem tört semmije, akkor kicsit dolgozik és belopakodott a Nemzetibe, hogy igazgatói teendőit ellássa. Kicsit azonban túlbecsülte erejét és néhány óra múlva belátta, hogy fájdalomcsillapító ide vagy oda, pihennie kell! Egy ideig biztosan nem állhat színpadra, hiszen arcsérüléseit nem lehet sminkelni és bordáira is ráfér a nyugalom!

Saját otthonában lépett félre

Bolondok napján, április elsején érte baleset Bajor Imrét, a Heti Hetes sztárját, akit a saját otthonában ért a baj. A művész a lépcsőn ment lefelé, amikor sikerült olyan szerencsétlenül lépnie, hogy bokája kifordult és szilánkosra tört. Persze először úgy gondolta, hogy csak egy könnyebb rándulás, de felesége orvost hívott hozzá, aki – amikor meglátta, hogy milyen ütemben dagad a sérült boka – azonnal mentőt hívott, és a váci kórházba vitette Bajort. A sietős tempó indokolt volt, hiszen a műtőben kiderült, hogy elég nagy a baj, két és fél órás operációra volt szükség! A színész felesége, Ildikó végigaggódta a műtétet, de szerencsére nem léptek fel komplikációk. „Úgy tudom, egy fémrudat építettek bele a csontjába, azzal fogatták össze a sérült részt. Természetesen nagyon izgultam, hiszen minden műtétnél léphetnek fel komplikációk, ám szerencsére semmi ilyesmi nem történt. Magánál van, csak még bágyadt. Ha minden rendben, a hét végén már haza is engedik.”- árulta el a asszony a Blikknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva