Sztárvilág

2009.04.09. 15:09

Ismét szakított egy sztárpár! Kozsót elhagyta fiatal kedvese!

A zenész, aki megjárta Afrika szavannáit is A sztárok a fejükre estek! című kalandshowban néhány hónapja még arról beszélt, hogy hány gyereket szeretnének kedvesével, Suzieval. Mostanra azonban változott a helyzet a szerelmespár szakított!

Kiskegyed

Kozsó most már tényleg szomorú szamuráj lett, mivel kedvese, a fiatal Suzie úgy döntött, hogy inkább nélküle szeretné tovább élni életét.

Elszállt a boldogság

Peller Mariann a Reggeli stúdiójában beszélgetett a zenésszel, és hamar neki is szegezte a kérdést: Mi a helyzet a szerelemmel? “11 éve dolgozunk együtt, négy éve jöttünk össze Tenerifén, de most bekövetkezett az, amire az ember nem is gondolna. Ha valami nagyon jól működik és egyszer vége, akkor az ember csak kapkodja a fejét, hogy most hol is van? A gyermekvállalási álmok, meg a nagy szerelem most messze repült.” – árulta el szomorú hangon Kozsó.

Gyerekeket szeretett volna

A zenész tavaly már azon gondolkodott, hogy hány gyermeket fognak vállalni fiatal kedvesével. “Ha egy férfi eljut odáig, hogy tényleg szeretne és vállalna is gyereket, akkor nagyon komoly kérdés, hogy kitől. Suzie megfelelő partnernek tűnt, de kiderült, hogy mégsem az.” – vallotta be megtörten a stúdióban.

Nem akarta, hogy vége legyen

Mariann arra is rákérdezett, hogy ki akarta a szakítást. “Ő kezdeményezte az elválást. Talán nem vagyok alkalmas egy hosszú párkapcsolatra. Beszélgettünk és elmondta, hogy ő még szeretne élni, sok mindent másképp szeretne csinálni, amit mellettem nem tehetne meg. Kulturált módon váltunk el egymástól, virágcsokorral köszöntem meg az elmúlt éveket. A munkakapcsolat megmaradt, nap, mint nap beszélünk egymással.” – mondta el Kozsó a műsorvezetőnek.



Afrika után már érezhető volt

A zenész azt is elárulta, hogy miután hazatért Afrikából A sztárok a fejükre estek! című kalandshow-val, érezte, hogy valami megváltozott a kapcsolatában, de csak néhány hete tudták kimondani a szakítás tényét.

Ksilánya mellette áll

Két éve él együtt apjával Kozsó lánya, a most 18 éves Mandy. “Nagyon jóban vagyunk, sok őrült dolgot örökölt tőlem, csak most látom ezeket. A matek nem az erőssége, de ez nem csoda, hiszen én sem voltam jó ebben a tárgyban. Kicsit túl laza, de a világszemlélete egyszerűen hihetetlen. Három éves korában váltam el az anyukájától, 16 évesen költözött hozzám. Újra kellett értékelnem az életemet, hogy hirtelen lett egy nagylányom. Vannak súrlódások, mert próbálnék szigorú apa lenni, de ez képtelenség. Suzie-val nagyon jó kapcsolatban vannak.” – mesélte a zenész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva