Sztárvilág

2009.04.07. 20:06

Judy „muszájházasságát” a horoszkóp tette tönkre?

Az énekesnő most úgy látja, hogy ő és leendő exférje is túl sokat mondtak el házasságuk válságáról, amit amúgy a nem összeillő horoszkópok okoztak. Ráadásul a szakítást egy jósnő is előre megmondta, de Judy akkor még nem hitt neki!

Kiskegyed

Nehéz időszakon van túl a Csak csajok e heti társ-műsorvezetője. Judyt ugyanis sokkal jobban megviselték az elmúlt hetek, mint maga a válás. Szerinte ugyanis már többet beszéltek erről az egész hercehurcáról, mint kellett volna. „Egyetlen egyszer nyilatkoztam egy újságnak, mégis rendre azzal szembesülök, hogy a számba adnak olyan mondatokat, amik sosem hangoztak el. Persze nem csoda, hiszen fel sem hívtak. Természetesen fáj a hazugság, de az évek során már megtanultam együtt élni ezzel. Sajnos, mivel közszereplő vagyok, ezt a részét is vállalnom kell. A lelkiismeretem tiszta, mindig őszinte voltam!” – mondta el Judy az RTL Bulvárnak.

Muszájházasság volt?

Annak idején már az eljegyzés másnapján arról faggatták Judyt és Rolit mindenfelé, hogy mikor lesz az esküvőjük. Az énekesnő azonban akkor úgy érezte, hogy talán még korai lenne a szertartás, de mivel nagy volt rajta a nyomás, igába hajtotta fejét.

A jósnő előre tudta!

Néhány hónappal a szakítás előtt Judy meglátogatott egy jósnőt. Azt, hogy miért, maga sem tudta, hiszen alapvetően nem hisz az ilyen dolgokban. A jósnő azt mondta vendégének, hogy férje nélkül fogja életét folytatni, de Judy nem hitte el neki, akkortájt még úgy tűnt, hogy Rolival rendezni tudják a problémáikat. 


A horoszkóp tehet róla?!

Judy szerint házasságára az volt főként rossz hatással, hogy nem passzolt az ő és férje horoszkópja!Skorpió vagyok, Roli pedig egy nyugodt Mérleg, aki a balesetem után pontosan azt adta meg nekem, amire akkoriban szükségem volt: a biztonságot. Mostanában azonban másra vágytam, szerettem volna bepótolni azt, ami kimaradt. És ekkor találkoztam a mostani párommal.” – árulta el az énekesnő.

Az új pasinál stimmelnek a csillagok

A sztár új párja azonban úgy tűnik, passzol Judyhoz, ugyanis ő is Skorpió, Mérleg aszcendenssel. Ez azt jelenti, hogy bár nyugtalan a természete, mégis hűséges és kitartó szerelmes. Talán emiatt érzi úgy az énekesnő, hogy nem zárkózik el a házasság gondolata elől. Persze ennek még nincs itt az ideje, de történjen bármi, Judy áll elébe!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva