Sztárvilág

2009.04.23. 17:03

Kettétörik a bumeráng? Boros élő adásban viharzott el a stúdióból!

Az örök duó tegnap élő adásban szólalkozott össze! Nem is akárhogyan – „Lali Király” a már a műsor vége előtt Bochkorra csapta a stúdió ajtaját.

Kiskegyed Online

Betelt a pohár tegnap Boros Lajosnál! A Sláger Rádió reggeli adásában olyannyira megsértette kollégája, Bochkor Gábor, hogy meg sem várva az adás végét, viharosan távozott a helyszínről.



Nem érezte a határt

Bochkor – a Gettómilliomos című film apropóján - Boros anyagi helyzetével kezdett el élcelődni. Mondván, nem lehet oka panaszra, hiszen már kiskorában is libamájjal tömték a szülei. Miután nem tudott elszakadni a témától, és újra meg újra felemlegette műsorvezető társa könnyű gyermekkorát, Boros felpattant és dühödten távozott a helyszínről.



Az adás folytatódott, a feszültség maradt!


A lap szerint amúgy sem felhőtlen viszonyt ápoló rádiós páros stúdióban maradt tagja még akkor sem értette a „párja” reakcióját, amikor az negyedóra elteltével már újra mellette ült a stúdióban. Az adás ugyan folytatódott, de a feszült hangulat megmaradt az adás végéig.

Boros Lajos sem tudja megmagyarázni a történteket. „Még végig kell rágni magamban ezt a dolgot. Nem szoktam így kirohanni, ez számomra is felfoghatatlan” – nyilatkozta a megviselt rádiós a lapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva