Sztárvilág

2009.04.28. 15:26

Liptai nem kell az új pasinak!

Míg Gesztesi Károly mindenben lovagiasan támogatja volt feleségét a szülés után, Claudia külföldre utazott titokzatos szeretőjével, ahonnan tegnap délután érkezett meg. A reptéri fogadtatásban azonban nem sok öröme volt...

Kiskegyed Online

Egyre mélyebb a színészházaspár körüli titkolózás. Míg Gesztesi mindenben lovagiasan támogatja volt feleségét, Nikolettet, aki nemrégiben újabb gyermeknek adott életet, Claudia külföldre utazott titokzatos szeretőjével...

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Viharos fogadtatásban részesült a nyaralásból visszatért Liptai Claudia
[/caption] 

Kínos hazaérkezés

Claudia kislányával, barátnőjével és édesanyjával tegnap délután érkezett haza, ám a reptéri fogadtatásban nem sok örömét lelte! Újságírók és fotósok hada várta a reptéren, és faggatta a nyaralás alatt történtekről. A műsorvezetőnő egy ideig mosolyogva válaszolt a kérdésekre, amikor azonban az egyik napilap stábja követni kezdte taxiját, kiakadt. Claudia megálljt parancsolt a sofőrjének, kipattant a taxiból és melegebb éghajlatra küldte követőit!


Ki a titokzatos szerető?


A hódító fantom állítólag egy külföldi szakmabeli, akivel Claudia a Sztárok a fejükre estek forgatásán ismerkedett meg. Claudia mindent bevetett, hogy felhívja magára a munkatársa figyelmét. Közeli munkatársak szerint csakúgy forrt a levegő a műsorvezető és a dúsgazdag producer között, és igazán nem nevezhető visszafogottnak az sem, ahogy Claudia Afrikában viselkedett… Sikerült! Azóta már találkoztak is egyszer Dominikán. A férfi azonban perrel fenyegette meg a magyar lapkiadókat, ha fényképét megjelenítik vagy nevét leírják. Oka a titkolózásra igen egyszerű: nős és gyermekei vannak. Viselkedése arra enged következtetni, hogy nem vállalja ország-világ előtt Claudiával való kapcsolatát. A megalázó szerető szerepet szánja neki. De miért jó ez Liptainak?



Karcsihoz nehéz a visszaút?

Akár két szék közül a pad alá is eshet Claudia! Ugyanis a megszületett Nikolettnek, Gesztesi volt feleségének kisfia, Áron és Gesztesi volt családját sem hanyagolja el... Amíg Claudia Afrikában forgatott, Károly volt nejével lazított egy wellnessközpontban.

Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva