Sztárvilág

2009.04.25. 11:14

Mi jöhet még? Győzike a közszolgálati tévében!

Bár a Győzike show forgatása már befejeződött, a showman még mindig tud újat mutatni. Hogy micsodát? Kepes András megmutatja!

Kiskegyed Online

Ki kíváncsi Győzikére?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mi jöhet még? Győzike a közszolgálati tévében!
[/caption]Gáspár Győző igazi megosztó ember, az utóbbi évtizedekben talán a legtöbb vitát kiváltó showmanje és az ország egyik legismertebb figurája lett. Kepes András annyira érdekesnek találja Győzike személyét, hogy filmet készít róla a közszolgálati televízió számára. Kepes heteken keresztül kamerával kíséri a "rapper" életét – olvasható Borsban. A kiváló riporter természetesen nem bohózatba illő műsort kíván készteni: Győző valódi, komoly arcát, az embert szeretné bemutatni.



Kepes szerint Gáspár Győző különös ember


- A Különös történetek sorozatomba tökéletesen beleillik, mivel az ő élete valóban különös – mondta Kepes a Borsnak, elárulva, hogy szerinte Győzike érdekes, nehezen megfogalmazható, összetett személyiség. A riportert mindig is érdekelte, milyen lehet valójában a tévében látott Győző, akit olyan kedves embernek tart, aki ha kell, tud komoly is lenni. Kepes szerint a showman megosztja az embereket, mégis a legismertebb ember Magyarországon.

- Nagyon örültem Kepes András felkérésének, rendkívül tisztelem a munkásságát. Egy hónapig követi az életemet. A show-műsoromban szórakoztatnom kellett, Andrásnál pedig a komoly oldalamat mutatom meg – mondta Gáspár Győző a lapnak. Amúgy a rapper boldogsága jelenleg határtalan, hiszen élete nagy álma teljesült azzal, hogy találkozhatott a sztárfutballista David Beckhammel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva