Sztárvilág

2009.04.16. 12:39

Náray Tamás nem fogta vissza magát!

A neves divattervezőről köztudott, hogy maximalista és szereti az extrém öltözködést. Az idei Eurovíziós Dalverseny magyar fellépőinek is tüzes ruhákat álmodott meg. De vajon mit szólnak hozzá a fellépők?

Kiskegyed Online

Náray Tamás az Eurovíziós Dalversenyen!

A dalverseny magukról az előadókról szól, ezért különösen fontos, hogy miben lépnek fel a magyarok. Ádok Zoli a látványos koreográfiához illő ruhát visel majd Moszkvában, ahol várhatóan kétszázmillió néző előtt lép színpadra, Karsai Zita, Papp Timi és Béli Titanilla táncosok pedig igazi „dögös” szerelésben kísérik.

„Az a legfontosabb, hogy Zoli és a lányok is jól érezzék magukat, és teljesítményük száz százalékát tudják majd hozni ezekben a ruhákban” – mondja Náray, aki Sebestyén Juli műkorcsolya-ruháinak tervezőjeként is pontosan tudja, milyen extra követelményeknek kell megfelelnie egy fellépőviseletnek. - Ezek a ruhák azt üzenik rólunk, magyarokról a dalversenyt néző kétszázmillió európai, észak-afrikai és a közel-keleti nézőnek, hogy trendben vagyunk. Dalban, ruhában, személyiségekben egyaránt – teszi hozzá Náray Tamás.

A meglepetés erejével hatnak majd a ruhák mindenkire

Ádok Zoli és három táncosa Karsai Zita, Papp Timi és Béli Titanilla egyaránt lenyűgözve szemlélték Tamás terveit. Az énekes Magyarország legjobb divattervezőjének tartja Náray Tamást: "Tudtam, hogy varázslatos terveket láthatunk ma, de ezek a ruhák a legmerészebb álmainkat is felülmúlják. De a lányokkal úgy döntöttünk, nem mutatjuk meg a ruhákat, hogy a tévénézőknek éppolyan meglepetés legyen az öltözékünk, mint a moszkvai Aréna közösségének."

Az ismert magyar designer már megtervezte mind a hat fellépő ruháját, és mint mondja, az idén nagyon sokat vár a magyar szerepléstől. "Pár percünk van arra, hogy nézők millióit megnyerjük. Ebben pedig nagy szerepe lehet a ruháknak is!" – vallja a designer. A figyelemfelkeltés mellett alkalmazkodni kell a szám hangulatához és mondanivalójához. Mindezt úgy, hogy a fesztivál nagyvonalúsága és eleganciája is jelen legyen – állítja a divattervező, aki saját elmondása szerint imádja a szépet, a harmóniát és a romantikus stílust, nem kevésbé a luxust és a csillogást.

Az Abba is az Eurovízión futott be!

Az első Eurovíziós Dalversenyt 1956-ban rendezték hét ország részvételével a svájci Luganóban. A versenyt a közszolgálati televíziókat tömörítő EBU (European Broadcasting Union) szervezi. A győztesek közül sokan világsztárokká váltak, köztük a svéd sikercsapat, az Abba, a brit Cliff Richard, Olivia Newton-John, vagy a The Shadows együttes, az izraeli Ofra Haza és Dana International, nem is beszélve napjaink egyik legelismertebb énekesnőjéről, a svájci színekben induló Celine Dionról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva