Sztárvilág

2009.04.28. 09:49

Nem tud szabadulni a verés emlékétől az énekesnő!

A frissen bepasizott énekesnő visszakérte a Los Angeles-i rendőrségtől azokat az ékszereket, amelyeket azon az estén viselt, amikor volt barátja, a szintén énekes Chris Brown megverte. Rihanna azóta sem jött egyenesbe.

Kiskegyed Online

Kínos! Nem találják az ékszereket?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Chris Brown jobban teszi, ha háttérbe vonul!
[/caption]Az énekesnő a Grammy-gálára meglehetősen borsos áru ékszereket kapott kölcsön, s azokat viselte akkor, amikor verekedés tört ki közte és barátja között még februárban. Rihannának és Brown-nak a fellépés előtt néhány órával támadtak „kibékíthetetlen” nézeteltérései, és mint ismeretes Chris Brown megoldásként brutálisan összeverte "szerelmét".

Az összesen több mint 1,4 millió dollárt, azaz 308 millió forintot érő két fülbevalóról és három gyűrűről a barbadosi származású, 21 éves énekesnő ügyvédje azt állítja, hogy eddig nem kapták vissza az ügyben nyomozó rendőröktől, akik bizonyítékként foglalták le a csecsebecséket. Az ékszerüzlet viszont már követeli Rihannától, hogy minél hamarabb adja vissza a fülbevalókat és a gyűrűket.



Védelemre vágyakozik a megviselt énekesnő

Az énekesnő mindeközben megpróbál vigasztalódni, ám a barátai szerint Brown durvasága még mindig kísérti. Rihanna új szerelme a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának egyik menője, Andrew Bynum, akinek az álla valószínűleg Chris Brown homloka fölött helyezkedik el. Brown tehát feltehetőleg nem fog verekedni a kosarassztárral. Kérdés, hogy Rihanna megússza-e újabb pofonok nélkül a félrelépést. Vagy továbblépést? Már semmi sem biztos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva