Sztárvilág

2009.04.27. 15:51

Olaszországban hagyja kisfiát Novodomszky Éva!

A televíziós műsorvezető és férje Olaszországba utazik egy esküvőre. Velük tart gyermekük, Krisztián is, akinek csak oda szól a jegye, hiszen kis időre kint marad a nagyszülőknél nyelvet tanulni!

Kiskegyed Online

Meglehetősen sűrűn telnek a napjai Novodomszky Éva, televíziós műsorvezető napjai, hiszen esküvőre készül. Persze nem a sajátjára!

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nehéz lesz gyermeke nélkül - vallja a műsorvezető.
[/caption]

- Június végén megyünk Salvóval Szicíliába, ahol egy nagyon jó barátnője megy férjhez. Bár ő, és párja is magyarok, úgy megszerették Olaszországot, hogy ők is ott szeretnének egybekelni, csakúgy, mint Salvóval. Persze visszük kisfiunkat, Krisztiánt is. Sőt, egy hónapig Salvo szüleinél hagyjuk.



A magyar jobban megy

Nyelvi gondjai nem lesznek, hiszen az első pillanattól kezdve felváltva beszélünk hozzá magyarul és olaszul. Mivel már négy éves elmúlt, és azt vettük észre, hogy magyarul sokkal választékosabban beszél, ezért úgy gondoltuk, hogy ráfér egy kis nyelvtanulás. Csak magunk miatt aggódunk, mi lesz velünk nélküle! Őt nem féltjük, nagyon talpraesett gyerek, és imádja a kinti nagyszüleit is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva