Sztárvilág

2009.04.20. 11:11

Szerelmes lányába a zenész

Ujja közé tekerte a szókimondó zenészt egy nő, aki bármit megtehet vele. A neve Fanni. És még nincs két éves.

Kiskegyed Online

Dopeman nagyon megváltozott kislánya, Fanni születése óta. Már-már egy másik ember – mondják sokan. Vajon a szókimondó rapper osztja a véleményüket?

- Engem mindig megpróbáltak beskatulyázni, de ez soha nem ment. Most épp azt akarják rám húzni, hogy teljesen megváltoztam a kislányom születése óta és már semmi közöm az egykori énemhez. Tudják egyáltalán milyen az én egykori énem? Fogalmuk sincs róla.

Először fiút várt

- Nem változtam meg csak úgy dolgokat fedeztem fel érzelmileg! Fanni idén júniusban lesz két éves. Először el sem tudtam képzelni, hogy nekem lányom szülessen. Mikor ez kiderült, megzuhantam. Ezért a mai napig szégyellem magam, lelkifurdalásom van, hiszen imádom a lányom minden egyes pillanatát, elmozizok rajta egész nap. Sokan megkérdezik, hogy milyen apa vagyok? Igyekszem a legjobb döntéseket hozni, de nincsenek bebetonozott elveim. Bár a ma divatos nőkép nekem nagyon nem tetszik. Ezért igyekszem a lányomat úgy terelni, hogy egy jópofa, kedves ember váljon belőle.

Jól elvannak Fannival

Nem tudom megmondani, hogy Fanni kire hasonlít, az anyukájára vagy rám. Szerintem mindenféle arca van. De én ennek csak örülök. Remekül megértjük és feltaláljuk magunkat kettesben is. A párom például most beteg, ezért minden feladat rám hárul Fanni körül és a háztartásban is, bár a porszívózásra nem igazán lehet rávenni. A lányomat fürdetem, pelenkázom, játszótérre viszem, vagy éppen elmegyünk együtt bevásárolni. Nagyon jó gyerek, nem jellemző rá a hiszti, de ha mégis előfordul, a legnagyobb nyugalommal kezelem. Hogy mikor jöhet még egy gyerek? Úgy terveztük Andival, hogy majd, ha Fanni már nagyobb lesz.

Papír nélkül is házasok

Nem vagyunk férj és feleség a párommal, de úgy élünk, mint a házasok. A gyűrűcsere is megvolt már, ám a házasságkötés továbbra sem központi téma köztünk! Nem a pénz miatt, hanem egész egyszerűen nem érdekel minket. Papír nélkül is úgy szeretem Andit, mint papírral! Mindenféle hivatalos ceremónia nélkül is ő a feleségem. A családom jelent nekem mindent, értük dolgozom, értük lélegzem.

Halasztott az egyetemen!

Dopeman az apaság mellett egyetemi tanulmányaira is koncentrál. A Testnevelési Egyetem hallgatója, rekreációs szakon tanul. – Mostanában kicsit csökkent a motivációm, ezért halasztottam az egyetemen. Most elsődleges feladatom a családomért dolgozni, de jó az átlagom, jók a jegyeim, hamarosan újra visszaülök az iskolapadba. Mindenképpen diplomát szerzek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva