Sztárvilág

2009.04.17. 17:39

Újra egy ágyban az exférjjel!

Bármilyen vagány és szabadságszerető az énekesnő, titokban arról álmodozott, hogy ismét együtt legyen volt férjével. Úgy tűnik Pinknek és Carey Hartnak csak egy kis külön töltött idő kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire szeretik egymást.

Kiskegyed Online

A pár 14 hónappal a szakítás után újra az esküvőt tervezgeti. Közeli ismerőseik elmondták, hogy a második ceremóniát nagyon visszafogottra tervezik, csak a család lesz hivatalos, valószínűleg valamikor kora nyáron kerül sor rá.

Se veled, se nélküled kapcsolatban élnek


Az énekesnő és a motorversenyző Hart 2001-ben ismerkedtek meg, és ekkortól fogva hol szakítottak, hol újból összejöttek egymással, 2003-ban szakítottak – azt hitték végleg. Ám alig telt el pár év ismét megtalálták egymást, és három év múlva a boldogító igent is kimondták egymásnak. A rózsaszín köd hamar elszállt a pár körül, mert az esküvőt követően alig 21 hónappal, tavaly februárban ismét különváltak. A válás mindkét felet megviselte: Pink többször is úgy nyilatkozott, hogy nem érzi véglegesnek a szakítást, mert örökké szeretni fogja Hartot. Sőt közös gyerekekről is álmodozott.

Az elmúlt egy évben több változáson is átment lázadozásairól elhíresült énekesnő, hogy kapcsolatát rendezni tudja exférjével: áttért az egészséges életmódra, igyekszik kevesebb alkoholt fogyasztani, és ami a legfontosabb elfogadja, hogy nem csak ő dolgozik, hiszen Hart sem tud sok időt otthon tölteni a versenyek miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva