Sztárvilág

2009.04.27. 12:31

Újra együtt Debreczeni Zita és Kedvese?

Néha a fotóst is lencsevégre kapják. Főleg, ha egyben felkapott modell, és, ha egykori szerelmével találkozik. Hétvégén Debreczeni Zita és Kedves Ferenc újra együtt voltak!

Kiskegyed Online

Mosolygós délutánt töltött együtt vasárnap a modell-fotós Debreczeni Zita, és egykori „Kedvese”. A pár egy elegáns étteremben ejtőzött barátaival, a Blikk fotósa pedig megörökítette, ahogy Ferivel kettesben távoznak a helyszínről.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ekkor még teljes volt az összhang, vajon újra megtalálják a közös hangot?
[/caption]

- Biztos, hogy együtt vannak. Egymás mellett ültek, nevetgéltek, úgy viselkedtek, mint egy boldog pár. Le sem tagadhatnák, hogy szerelmesek. Az étteremből is együtt távoztak. Mi ez, ha nem szerelem? – mondta a lapnak egy szemtanú, aki a párral egyazon kerthelységben vacsorázott.



Csak sejtelmes mosoly...

A lap érdeklődésére Zita sejtelmesen csak annyit mondott: – Nem tagadom, Feri is velünk volt, együtt is távoztunk. Hogy együtt vagyunk-e? Ha olyan dolog történik a magánéletemben, amit meg akarok osztani mindenkivel, biztosan el fogom mondani…

Néhány hete ért véget a csendesnek nem nevezhető kapcsolat. Miután Zita cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy „búcsúajándékként” lakást, és autót kapott volna Feritől – saját bevallása szerint – semmire sem vágyott, mint nyugalomra. Lehet, hogy ezt régi-új kedvesétől kaphatja meg?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva