Sztárvilág

2009.05.05. 15:43

A botrányok miatt zár be a Hal a tortán!

Hiába főzött sok ismert személyiség a főzős show-ban, már nem adják le a Hal a tortán felvett adásait. A botrányosra sikeredett műsorok nem váltották be a remélt sikert – csúfosan megbuktak a sztárszakácsok.

Kiskegyed Online

Nem adják le a Hal a tortán felvett adásait. Bunyós Pityu, Csocsesz, Fásy Ádám, Nótár Mary és Rácz Kati öt napot töltött együtt három héttel ezelőtt, a csatorna azonban egyelőre csúsztatja az adást. Ezen a héten láthattuk utoljára a Hal a tortánt?
Az állítólag véget érő showműsor utolsó részeiben Kelemen Anna mellett az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győző, Szentgyörgyi Rómeó és Damu Roland mutatta meg főző tudományát. Volt aki segítséggel, más anélkül kezdett neki három fogásos menüjének, természetesen előkerült a vodkásüveg is és a hét igazolatlan hiányzással zárult.



Egymásnak estek a sztárszakácsok

A hetet az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Varga Győző kezdte. Varga Győzőről talán kevesen tudják, hogy papírja is van arról, hogy tud főzni.

Éppen ezért nem okozott gondot az Irigy Hónaljmirigy tagjának a háromfogásos menü. A sztárszakács felesége segítségével készítette el a háromfogásos vacsorát, amit a házigazda készítés közben lelkesen végig kóstol. Damu Rolandnak különleges borokkal készült Győző és egy különleges produkciót is végig nézhettek a vendégek, amint sírtak, hol nevettek. Kínjukban.

Nem sikerült a vágyfokozás

Kedden Kelemen Anna igazi vágyfokozó ételekkel készült, csakhogy az egykori playmate is segítséggel készült az estére. Anna Madame Pompadour jelmezt öltött és nehezményezte, hogy Szentgyörgyi Rómeó sportosan jelent meg a vacsorán.

Annácska mindenkit betört

A sportoló szintén nem egy rutinos szakács, bajlódott a körtepucolással, a sütő bekapcsolásával és a bor kinyitásával is. Az is nehezítette Rómeó dolgát, hogy rendmániás, ezért minden percben takarít maga után. „Kelemen Anna szóvá tette, hogy miért vagyok annyira precíz, de szerintem ez a minimum. Azt szerettem volna, ha a vendégek jól érzik magukat és nem egy sima hétköznapi vacsorára jönnének. Gondoltam, megtisztelek mindenkit azzal, hogy odafigyelek a részletekre" - mesélte Szentgyörgyi Rómeó, akinek még egy kis tornázásra is sikerült rávennie vendégeit. A torna olyan jól sikerült, hogy Kelemen Anna és Damu Roland szinte intim közelségbe is került.

A Jóban Rosszban rosszfiúja is bepörgött

Damu Roland bizonyult a leggyakorlottabb szakácsnak. A színész bevásárolni barátnőjével ment, de a konyhában ő volt az úr. Igazi kis kerti party-t rendezett a társaságnak, ám Kelemen Anna nem érkezett meg a vacsorára, így a nemi arányokat javítandó Győző felesége és Roland barátnője is a fiúkkal tartott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva