Sztárvilág

2009.05.22. 12:52

Durvul a harc Delhusa Gjon nevelt lányáért!

Forrnak az indulatok Delhusa Gjon és egykori élettársa körül. A vita oka, és elszenvedője, Gjoni nevelt lánya közben a Budapest VIII. kerületi nevelőintézetbe került.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nevelt lánya döntött. Vagy nevelőapjánál, vagy nagyapjánál akar élni, édesanyjánál semmiképp.
[/caption]Delhusa Gjon nevelt lánya tegnap a Budapest VIII. kerületi nevelőintézetbe került, miután védelmet kért a gyámhatóságtól. A kamaszlány egyre nehezebben viseli a körülötte kialakult acsarkodó hangulatot. Az anya és a nevelőapa nemrégiben szinte egyszerre jelentek meg a Szentendrei Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyenek – egymás ellen!

De hogy is fajultak idáig a „családi” konfliktusok. A kérdés adott: miért Delhusa Gjonnal él nevelt lánya, amikor édesanyja szakított az 56 éves énekessel? A válasz nem egyértelmű, hiszen mindkét fél másképp, és egyre durvábban magyarázza a bizonyítványát. Melinda, Gjon egykori élettársa megkérdőjelezi az énekes tisztességes szándékait. Delhusa Gjon pedig a kamaszlány édesanyját vádolja azzal, hogy alkalmatlan a gyermeknevelésre, és soha nem törődött Andival – foglalja össze a konfliktus alapjait a Best Magazin.

A lakásfelújítás után Andi már nem költözött vissza

„Szakításunk után a kislányom jött velem. De amikor lakásfelújításba kezdtem, Gjoni felajánlotta, hogy amíg elkészülök, nála lakhatunk. Végül pedig csak a lányomat fogadta be” – nyilatkozta a Bestnek az anya. Azt már sírva tette hozzá, hogy Andi azóta „végérvényesen” a zenészhez költözött. Az anya szerint Gjon behálózta lányát azzal, hogy modellkarriert ígér neki, illetve iskola helyett a tévébe és különféle rendezvényekre cipeli.



Gjoni szégyelli, ami körülöttük zajlik

Gjoni – elmondása szerint – hónapokig nem is figyelt oda a vádakra, de ennek vége! „Én szoktam mondani Andinak, hogy menjen vissza az anyjához, de mindig visszaszökik” – idézi a lap az énekest. Delhusa szerint az anya többször egyedül, étlen-szomjan hagyta a lányát, évekig iratai sem voltak, így mivel tajkártyája sem volt, Gjoni fizetett mindenért, amikor Andi beteg volt. Az énekes szerint az anyának súlyos pszichés gondjai vannak.

Anyjához nem megy vissza!

Andi a lapnak adott szívszorító interjúban beszélt édesanyja iránti gyűlöletéről. A kamaszlány a lapnak elmondta, hogy négyéves kora óta volt együtt édesanyja Delhusa Gjonnal, de a „szülők” gyakran összevesztek. A lány elmondása szerint ilyenkor jó néhány férfi megfordult anyja ágyában. Azt sem édesanyjának megbocsájtani, hogy amikor anyja egyszer elutazott négy napra, és lány könyörgött neki, vigye magával – állítása szerint – a felbőszült szülő összerugdosta és napokra otthagyta. A kislány most inkább visszamenne Erdélybe a nagyapjához, vagy végleg nevelőapjához költözne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva