Sztárvilág

2009.05.06. 14:28

Elválni elegánsan? Gesztesi milliókkal lehet szegényebb!

Hivatalosan is elválik egymástól Liptai Claudia és Gesztesi Károly. Mivel korábban házassági szerződést kötöttek, a körülményekhez képest egyszerűbben intézhetik a különválást.

Kiskegyed Online

Liptai Claudia és Gesztesi Károly elválnak! A színészházaspár decemberben beadta a válási papírokat, így az sem kizárt, hogy a bíróság már májusban érvényteleníti a nagy szerelemmel indult frigyet. A Blikk információi szerint a megegyezésnek azért sem lehet komoly akadálya, hiszen Liptai Claudia és Gesztesi Károly három évvel ezelőtt a házasságon kívül házassági szerződést kötöttek.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Három évet bírt a színészházaspár viharos házassága.
[/caption]

Minél messzebb, annál jobb?

Azt is tudni vélik, hogy a pár együttélésük során végig külön kasszán élt, és egyetlen közös vagyonuk a házuk. Így amennyiben a színész továbbra előző házasságából született gyermekei mellett akar élni, ki kell fizetnie nejét, hogy száz százalékban övé lehessen az ingatlan.

A ház értéke pedig szakértők szerint elérheti a 35-40 millió forintot is! Rajongott közös gyermeküket azonban nem biztos, hogy sűrűn tudhatja majd maga mellett Gesztesi, hiszen felesége – tervei szerint – messzire készül költözni jelenlegi lakhelyétől!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva