Sztárvilág

2009.05.08. 10:42

Fekete Dávidék sem élték túl!

Fekete Dávid kapcsolata sem élte túl a sikerrel járó stresszt és a távolságot. Az örökéletűnek hitt szerelemnek a megasztáros vetett véget, s felbontotta eljegyzését kedvesével!

alex

Véget ért Fekete Dávid és menyasszonyának kapcsolata, felbontották jegyességüket! Laura elmondta, hogy már akkor is rettenetesen félt, hogy elveszíti Dávidot, amikor elkezdődött a verseny. „Mindketten erős személyiségek vagyunk, féltékenyek, és nem tudhattam, mit hoz a jövő. Ráadásul értesültem róla, hogy Dávidtól a verseny elején azt kérték, tagadja le, hogy barátnője van, mert akkor több szavazatot kap.” – mondta az egyik közkedvelt bulvárlapnak a lány.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A kapcsolat nem élte túl Dávid hirtelen jött sikerét.
[/caption]

„Heteken át csak szerdánként a klubkoncerteken és szombatonként, a döntő után tudtunk találkozni…”- folytatta Laura. Csoda, hogy egyáltalán eddig kibírta a kapcsolat, hiszen Dávid kedvesének nap, mint nap végig kellett néznie, hogy lányok százai küldenek meztelen, vagy félmeztelen képeket a fiúnak, s fellépései alkalmával csinosabbnál csinosabb hölgyektől kap ajánlatokat.



Egyre rövidebbek lettek a beszélgetések

Az énekes tavaly jegyezte el Laurát, érezhető volt azonban, hogy a kapcsolat nem felhőtlen: a megasztáros egyedül tartotta fent budapesti albérletét, s egyikük sem vetette fel a témát, hogy költözzenek össze. Ennek köszönhetően már csak telefonon tudtak beszélni, s a napi többszöri telefonhívások az idő elteltével egyre rövidebbek lettek, mígnem teljesen el is maradtak Dávid elfoglaltságai miatt. Az ellaposodott szerelemnek végül a Megasztár döntőse vetett véget, s felbontotta az eljegyzést. A hírek szerint sem Laura, sem pedig az énekes nem bánatos. Megkönnyebbültek, hiszen a folytonos féltékenykedés, vádaskodás és kimerültség az ő kapcsolatukat is megmérgezte! Akárcsak jó néhány másik örökéletűnek hitt Megasztáros szerelmet…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva