Sztárvilág

2009.05.26. 11:43

Fenyegetéssel és zsarolással vádolják Majkát!

Gyanúsítottként hallgatták ki tegnap délelőtt Majkát, mivel egy férfi zsarolás miatt feljelentette a rendőrségen. Az ügy még tavaly, egy több tízmillió forintos kölcsönadás révén robbant ki. Majka jószívűsége miatt akár börtönbe is kerülhet.

Kiskegyed Online

Az ügy tavaly decemberben került napvilágra, amikor is Majka (Majoros Péter) és Kótai Misi több tízmillió forintos összeget adott kölcsön Sz. G.-nek, a bokszoló egyik barátjának. A kölcsönkérő azonban nem tartotta magát a megállapodáshoz, és nem fizette vissza a nagy összegű hitelt.

Hírek szerint a rapper és sportoló barátja a kölcsönkérőt szóban próbálták rábírni arra, hogy fizesse vissza tartozását, hiába. A férfi, fizetés helyett feljelentést tett a rendőrségen a „fenyegetők” ellen.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Fenyegetéssel és zsarolással vádolják Majkát!
[/caption]

Vádlóból vádlott

Az ügyészség pedig lépett és átminősítette az ügyet. Így indult eljárás zsarolás alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Majka pedig gyanúsított lett…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva