Sztárvilág

2009.05.21. 10:10

Gyereket mindenáron! Cruise az őrületbe kergeti a feleségét

Katie Holmes időről-időre az összeomlás szélére kerül férje nyomása alatt. Tom Cruise most éppen gyereket akar, de nagyon! A színésznő, bár szeretne még utódokat, nem szívesen hagyná ott imádott állását a Broadway-n.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Katie sem bánná, ha kilenc hónap rosszullétei után nem egy, hanem két taggal bővülne a család.
[/caption]Noha már többször felmerült a pletyka a Cruise családbővítési szándékairól, a színésznő eleddig cáfolta, hogy állapotos lenne. Néhány barát szerint a pár hosszú hónapok óta próbálkozik a gyermekáldással, de nem akar összejönni az újabb baba. Hamarosan azonban valóban bővülhet Katie, Tom és a kis Surie családja.

A lombikbébi-program mellett döntöttek

Noha a színésznő ódzkodik az eljárástól, és a Brodway-t sem szívesen hagyná ott – férje hatására –, állítólag beleegyezett, hogy mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozzanak.

Kihasználva annak minden előnyét. Az InTouch magazin szerint ugyanis a Mission Impossible sztárja ikreknek örülne a legjobban, amire az eljárás gyakori „következményeit” ismerve minden esély megvan. Katie nehezen viselte kislányával Surival való terhességének rosszulléteit, így a hírek szerint nem bánná két további gyermekéért csupán kilenc hónapnyi rosszullétet kellene elviselnie.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva