Sztárvilág

2009.05.26. 11:49

Győzike tudatosan verte át az országot!

Kibújt a szög a zsákból! Gáspár Győző bevallotta, hogy a pénzért csinált magából bohócot ország-világ előtt. Kiderült: szó sem volt válásról, megromlott házasságról és Bea asszony kiakadásairól! Az egész egy megírt forgatókönyv szerint, több tízmillió forint ellenében történt!

Kiskegyed Online

Öt év közszereplés és bohóckodás után Gáspár Győző új életet kezdett. Hírek szerint véget vetett a valóságshownak és Kepes András műsorában elmesélte, hogy családja támogatása mellett tudatosan csinált magából bolondot fél évtizeden keresztül az ország előtt.

Megérte az élmények miatt

- Nem én vagyok buta, hanem az emberek, akik elhitték a történeteinket. Éveken át játszadoztam az országgal, és megérte.

Más kérdés, hogy amit ez idő alatt felépítettem, azt el is veszítettem, de a show közben szerzett rengeteg élményt, amit senki sem vehet el tőlem – összegzett Győzike a Borsban és Kepes Andrásnak adott interjújában. A riporter-producer szerint a showman szereplései alatt mesterien manipulálta a médiát és a nézőket…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva