Sztárvilág

2009.05.14. 14:51

Jennifer Lopez attól félt, hogy meghal a kislánya

A latin popdíva-színésznő élete egyik legnehezebb időszakán van túl. Mint kiderült, hónapokkal ezelőtt egy daganatot találtak kislánya fején.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Anyatigrisként, mindentől, és mindenkitől óvja gyermekeit Jennifer Lopez.
[/caption]Nehezen szabadulnak a félelemtől

Hosszú és nehéz időszakot követően a fellegekben érezte magát Jennifer Lopez és Marc Anthony ikreik világra jötte után, csakhogy a boldog időszak nem tartott sokáig. Lopez egy gyermekkórházakat támogató alapítvány jótékonysági rendezvényen elevenítette fel, hogy kislánya, Emme fején egy duzzanatot fedezett fel, alig háromhetes korában.



- A férjemmel mindketten nagyon idegesek lettünk, rögtön a kórházba siettünk, ahol elvégeztek rajta egy csomó vizsgálatot, többek közt MRI-t is – írja a Ok! Magazin. A vizsgálatokat követően azonban kiderült, hogy a kislány egészséges.

Egész élete a gyerekei körül forog

Köztudott, hogy a kényeztetés mellett Jennifer Lopez nagyon aggódik gyermekei egészségéért, ezért a riadalom óta - környezete szerint - kicsit túlzásba is viszi a tisztaságot. A „ház” szabályai szerint mielőtt bárki belépne a gyerekek lakosztályába különleges tisztítószerrel kell megmosnia a kezét, nehogy valamilyen baktérium, vagy akár egészen kicsi kosz is az ikrek közelébe kerüljön.

A latin díva és férje, Marc Anthony évek óta próbálkoztak már családalapítással, így volt idejük megtervezni, mennyit ér majd a jövevény. Nos, Max-nek és Emme-nek a fotóinak megkérték az árát. És a People magazin fizetett. A pontos összeget homály fedi, de 5 és 6 millió dollár közötti átutalásról szólnak a hírek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva